B450m s2h bıos güncelleme

umut10

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar kolay bir şekilde bu anakartta nasıl bıos güncellemesi yapabilirim ürünü itopyadan aldım oraya götürsem bıos güncellemesi yaparlar mı bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ?

Yaparlar. Ama eğer oradan aldıysanız ve 3000 5000 serisi işlemci takılı şekildeydi zaten güncellemesi yapılmıştır orada.

Kutudan çıkmadı herhangi bir işlem görmedi benim satın alacağım işlemci ryzen 5 pro 4650g bunun için bıos güncellemesi gerekiyor sen yapılmıştır mı diyorsun anlayamadım tam olarak
Yaparlar. Ama eğer oradan aldıysanız ve 3000 5000 serisi işlemci takılı şekildeydi zaten güncellemesi yapılmıştır orada.

Eğer sistemi hazır olarak oradan aldıysan güncelleme yapılmıştır diyorum. Eğer sonradan toplamaya oraya götür onlar yapar.

Tek parça olarak aldım ne kadar sürdüğü hakkında bir Bilgin var mı peki çok uzun bir işlem mi
Eğer sistemi hazır olarak oradan aldıysan güncelleme yapılmıştır diyorum. Eğer sonradan toplamaya oraya götür onlar yapar.

Daha önce hazır sistem almadığım için bilmiyorum. Ama gitmeden bilemezsin. Eğer sana direk o şekilde teslim ettilerse işlemcinin desteklediği bios sürümüne güncellenmiştir.

Teşekkür ederim fakat elimde açılabilecek bir bilgisayar yok her şeyi yapsam bile bıos güncel olmadığı için görüntü alamayacağım
o işlemciyi taktığında görüntü alıcaksın sonrasında izleyerek yapabilirsin güncellemeyi

Teşekkür ederim fakat elimde açılabilecek bir bilgisayar yok her şeyi yapsam bile bıos güncel olmadığı için görüntü alamayacağım
Ben gerizekalıyım galiba dediğim anlaşılmıyor.

Diyorum ki sistemi aldığınızda size çalışır vaziyette verirler. Bu yüzden normal bir şekilde görüntü verir.

açılmadımı bilgisayar yoksa windows mu kurulu değğil
Anlatamadım galiba ben şimdi şöyle bir durum var ben yeni bir bilgisayar topluyorum anakartım b450m s2h alacağım işlemci de 4. Nesil bir işlemci ve anakarta bıos güncellemesi gerekli kısacası ortada bir bilgisayar yok fakat toplanacak

Anlatamadım galiba ben şimdi şöyle bir durum var ben yeni bir bilgisayar topluyorum anakartım b450m s2h alacağım işlemci de 4. Nesil bir işlemci ve anakarta bıos güncellemesi gerekli kısacası ortada bir bilgisayar yok fakat toplanacak
güncelleme yapmana gerek yok anakartla işlemcin uyumlu ise açılıcak görüntü gelicek

Kardeşim sen beni sınıyormusum acaba?

Eğer oradan hazır alırsan güncel olarak verirler.
Eğer oradan toplama olarak alırsan yinede güncellerler. Eğer güncellemezseler söylersin güncelleyin diye güncellerler.
Post automatically merged:

güncelleme yapmana gerek yok anakartla işlemcin uyumlu ise açılıcak görüntü gelicek
4000 serisi için bios güncellemesi gerekiyor ve arkadaşa 1 saattir anlatmaya çalışıyorum. Neyse ben pes ettim.

Geri