Yaparlar. Ama eğer oradan aldıysanız ve 3000 5000 serisi işlemci takılı şekildeydi zaten güncellemesi yapılmıştır orada.
Eğer sistemi hazır olarak oradan aldıysan güncelleme yapılmıştır diyorum. Eğer sonradan toplamaya oraya götür onlar yapar.
Teşekkür ederim fakat elimde açılabilecek bir bilgisayar yok her şeyi yapsam bile bıos güncel olmadığı için görüntü alamayacağımburda anlatılıyor ve https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-S2H-rev-1x/support#support-dl-bios buda anakartın bios güncel yeri
o işlemciyi taktığında görüntü alıcaksın sonrasında izleyerek yapabilirsin güncellemeyiTeşekkür ederim fakat elimde açılabilecek bir bilgisayar yok her şeyi yapsam bile bıos güncel olmadığı için görüntü alamayacağım
Ben gerizekalıyım galiba dediğim anlaşılmıyor.Teşekkür ederim fakat elimde açılabilecek bir bilgisayar yok her şeyi yapsam bile bıos güncel olmadığı için görüntü alamayacağım
Anlatamadım galiba ben şimdi şöyle bir durum var ben yeni bir bilgisayar topluyorum anakartım b450m s2h alacağım işlemci de 4. Nesil bir işlemci ve anakarta bıos güncellemesi gerekli kısacası ortada bir bilgisayar yok fakat toplanacakaçılmadımı bilgisayar yoksa windows mu kurulu değğil
güncelleme yapmana gerek yok anakartla işlemcin uyumlu ise açılıcak görüntü gelicekAnlatamadım galiba ben şimdi şöyle bir durum var ben yeni bir bilgisayar topluyorum anakartım b450m s2h alacağım işlemci de 4. Nesil bir işlemci ve anakarta bıos güncellemesi gerekli kısacası ortada bir bilgisayar yok fakat toplanacak
4000 serisi için bios güncellemesi gerekiyor ve arkadaşa 1 saattir anlatmaya çalışıyorum. Neyse ben pes ettim.güncelleme yapmana gerek yok anakartla işlemcin uyumlu ise açılıcak görüntü gelicek