Asus Tuf b450 plus gaming kartimda 2 tane pci slotu var. 3060 la beraber kart takınca düşük mh sorunu oluyor diye duymuştum sence bi sorun olur mu bilgin var mı?Hatta riser çoklayıcı ile daha fazla kart bile takılabilir
Sıkıntı olmaz rahat besler iki 1660s i ve diğer sistem parçalarınıCORSAIR CV550 550W 80+ Bronze
3060 larda riser takınca mh düşüklüğü oluyor.Asus Tuf b450 plus gaming kartimda 2 tane pci slotu var. 3060 la beraber kart takınca düşük mh sorunu oluyor diye duymuştum sence bi sorun olur mu bilgin var mı?
İki adet pcie x16 yuvası var değil mi?Asus Tuf b450 plus gaming kartimda 2 tane pci slotu var. 3060 la beraber kart takınca düşük mh sorunu oluyor diye duymuştum sence bi sorun olur mu bilgin var mı?
Olur 3060 mining kilidi vardı o yüzden öyle oluyor1660 super de olur mu
Rica ederimSagol dostum teşekkür ederim
Hayır olmaz hocam1660 super de olur mu
Hocam adam iki 1660s takınca olur mu diyorOlur 3060 mining kilidi vardı o yüzden öyle oluyor
Olur derken riser takınca sıkıntı yaratmaz anlamındaHocam adam iki 1660s takınca olur mu diyor
Yok hocam gayet basit bir şey ben uzay sistem kullanıyorum o yüzden çok rahat konumlandırdım masanın üzerineRiseri kurması zor mu peki, 2.ekran kartını nereye koyabilirim