Gigabyte B450m-s2h S+v+gl Ddr4 Am4 (matx) Pc Topluyacağım Bu Ankartın Dahili Ekran Kartı Varmı Bi Kaç Gün Ekran Kartsız Oynayacağımda
Sonundaki "amd değil ama" ne demekSize bu bilgiyi kim söyledi? İlk başta Anakart nedir öğrenmekte fayda var. LGA775Masaüstü Anakartlarda gömülühariç Ekran Kartı yoktur İşlemciler barındırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam AMD demiş bir daha bak gel.
Adam sana AMD demiş. AMD istemiş yani. Türkçe hocana selam söyle bir ara geleyim de Türkçe öğreteyim. Boş kullanıcı adayı.Sonundaki "amd değil ama" ne demek
Eski anakartlarda Intel express yonga seti oluyor fakat artık işlemcilere aktarıldı daha güçlüÖyle bir şey yok işlemcilerde dahili ekran kartı olur anakartlarda olmaz
Edit: oluyormuş![]()
Aynen kardeşim en bilgili sensin hadi yolun açık olmasınLan sonunda amd değil ama diyorum sen nasıl anlıyosun zaten hesabı troll için açtım silin hesabımı
Daha darboğazın tanımını bilmeyen sadece kulaktan dolma bilgileri olan kullanıcılarla dolu bir forumAynen kardeşim en bilgili sensin hadi yolun açık olmasın
Haklısın (!)Daha darboğazın tanımını bilmeyen sadece kulaktan dolma bilgileri olan kullanıcılarla dolu bir forum
Troll olduğun ilk mesajından beri belli zaten. Büyük ihtimalle TDKpat Forumdan gelen değişik bir kişisinLan sonunda amd değil ama diyorum sen nasıl anlıyosun zaten hesabı troll için açtım silin hesabımı
Bana cahilmişim gibi cevap veriyor ama farkında değil ki cahil olan kendisiHaklısın (!)
Kesin orda ban yedi o yüzden geldi burayaTroll olduğun ilk mesajından beri belli zaten. Büyük ihtimalle TDKpat Forumdan gelen değişik bir kişisin![]()
HaklısınBana cahilmişim gibi cevap veriyor ama farkında değil ki cahil olan kendisi
HayırKesin orda ban yedi o yüzden geldi buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın
32.000'inci reaksiyon.GPU'lar anakart üstünde de yer alabilir, mesela LGA 775 soketli işlemcilerde dahili grafik birimi bulunmuyor, onun yerine anakartta oluyor, hepsine değil tabii ki.
Veya Çin üretimi bir anakartta dahili GTX 1050 Ti GPU'su bulunuyor.
Günümüz anakartlarında anakarta entegre grafik birimleri olmuyor, onun yerine işlemcinin içerisindeki dahili grafik birimi kullanılıyor, ki eğer işlemcide mevcutsa.
B450M S2H model anakartın kendisinde grafik birimi bulunmamakta, takacağın işlemciye göre anakartın görüntü çıkışlarından görüntü alabilirsin.