Anakart sürümümün 2022 olduğunu gördüm. Sürüm adını falan hatırlamıyorum. Gigabyte'ın kendi sitesinden ekran kartımın F66d versiyonlu son sürümünü indirdim ve kurdum. Bilgisayarım çalışıyor bir sorun yok ama açılmadan önce küçük bir bip sesi vermeye başladı ve de açılmadan önce siyah ekranda sol üstte soluk gri yazılı bir ekran gelip gidiyor. sonrasında da klasik gigabyte logolu açılma ekranına atıyor ama alt tarafta biosa gitmek için DEL gibi bir iki yazı yazıyor. O yazılar önceden olmuyordu. Ne yapmam gerekiyor? Acaba doğrudan son sürüme atlamamam mı gerekiyordu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok özür dilerim anakart sürümüm deyip durduğum şey BİOS güncellemesiAnakart sürümümün 2022 olduğunu gördüm. Sürüm adını falan hatırlamıyorum. Gigabyte'ın kendi sitesinden ekran kartımın F66d versiyonlu son sürümünü indirdim ve kurdum. Bilgisayarım çalışıyor bir sorun yok ama açılmadan önce küçük bir bip sesi vermeye başladı ve de açılmadan önce siyah ekranda sol üstte soluk gri yazılı bir ekran gelip gidiyor. sonrasında da klasik gigabyte logolu açılma ekranına atıyor ama alt tarafta biosa gitmek için DEL gibi bir iki yazı yazıyor. O yazılar önceden olmuyordu. Ne yapmam gerekiyor? Acaba doğrudan son sürüme atlamamam mı gerekiyordu?