Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 407
ben f61 sürümünü kullanıyorum sorun yaşamadım f61 e geçebilirsinArkadaşlar görselde görüldüğü gibi bios sürümüm F60E olarak gözüküyor fakat sitesinde hiç öyle bir sürüm yok nasıl oldu bu anlamadım. Aynı anakarta sahip olan arkadaşlar veya bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Birde bios güncellemesi çok önemli midir?
F61A mı hocam F61 yokben f61 sürümünü kullanıyorum sorun yaşamadım f61 e geçebilirsin
F61aF61A mı hocam F61 yok
o da beta değil mi hocam?
bilmiyorum ben kurdum stabil çalışıyor sorun çıkmadı fakat f60 da kurabilirsino da beta değil mi hocam?
ben kurdum fps düşüşleri yaşıyorum bir alt sürüme cekme sansımız oluyor mubilmiyorum ben kurdum stabil çalışıyor sorun çıkmadı fakat f60 da kurabilirsin
aynı şekilde yapıcaksın hangi sürmü istiyorsa indirip bios update den düşürüceksinben kurdum fps düşüşleri yaşıyorum bir alt sürüme cekme sansımız oluyor mu
bi arkadaş dedi sonunda a e olanlar beta oluyormuş f61a sürümü var bende suan f60 çekmek içinde normal update yapabilirim diyorsunuz yani hocamaynı şekilde yapıcaksın hangi sürmü istiyorsa indirip bios update den düşürüceksin
nasıl f61 sürümüne yükselttiyseniz aynı işlemleri yaparak f60 sürümüne düşürebilirsinizbi arkadaş dedi sonunda a e olanlar beta oluyormuş f61a sürümü var bende suan f60 çekmek içinde normal update yapabilirim diyorsunuz yani hocam
teşekkür ederim <3nasıl f61 sürümüne yükselttiyseniz aynı işlemleri yaparak f60 sürümüne düşürebilirsiniz
en iyi cevap seçersen sevinirimteşekkür ederim <3