Neler Yeni

B450M S2H V2 ve Crucial Ballistix

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,751
İsim
Eren Yeager
reis bende şuan 8 gb 3000 mhz ram var bir tane daha aynısından alsam dual channel olcağı için baya performans farkı olur mu
Ryzen işlemci kullanıyorsan baya olur
Ama kullanmıyorsan bile günümüzde ki oyunlara artık 8 yetmiyor warzone 15GB ram kullanıyordu bende 😳

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Ryzen işlemci kullanıyorsan baya olur
Ama kullanmıyorsan bile günümüzde ki oyunlara artık 8 yetmiyor warzone 15GB ram kullanıyordu bende 😳

Crucial kutusuz derlerse, bu ramlerden bir tanesini 2 adet alıcam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,751
İsim
Eren Yeager

Crucial kutusuz derlerse, bu ramlerden bir tanesini 2 adet alıcam
Hocam crucial kaliteli bir ram bu ramleri bilmiyorum neden kutulu olmasına bu kadar dikkat ediyorsunuz ki diğer sitelerden bakın birde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Hocam crucial kaliteli bir ram bu ramleri bilmiyorum neden kutulu olmasına bu kadar dikkat ediyorsunuz ki diğer sitelerden bakın birde.
Diğer sitelerde 50 tl fiyat farkı var ve 2 tane alıcağım için 100 tl yi geçiyor fark. Kutusuz güven vermedi nedense bana.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,751
İsim
Eren Yeager
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,751
İsim
Eren Yeager
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
ben dfsbilgisayardan o aynı rami aldım. kutusuz geliyorlar.
Garantisi nasıl, sıfır mı, orijinal mi, rami direkt baloncuğa mı sarıyorlar? Almışsınız bilgi almak isterim sizden ve xesiğiniz gibi hep kutusuz her yerde, tray(tepsi) işlemciler gibi galiba bu ramler topluca satılıyor.

-CrawL

80+ Gold
Garantisi nasıl, sıfır mı, orijinal mi, rami direkt baloncuğa mı sarıyorlar? Almışsınız bilgi almak isterim sizden ve xesiğiniz gibi hep kutusuz her yerde, tray(tepsi) işlemciler gibi galiba bu ramler topluca satılıyor.
3ay oldu alalı. Evet orjinal. zarar gelmeyecek şekilde Kat kat baloncuga sarıyorlar. Benim aldıgım ram sorunlu çıktı. orayla muhattap olmadım. gamegaraja yani pc yi aldıgım yere yolladım 2ramide değiştiler. Bozuk çıkması büyük ihtimalle benim şanssızlıgıma geldi. Alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
3ay oldu alalı. Evet orjinal. zarar gelmeyecek şekilde Kat kat baloncuga sarıyorlar. Benim aldıgım ram sorunlu çıktı. orayla muhattap olmadım. gamegaraja yani pc yi aldıgım yere yolladım 2ramide değiştiler. Bozuk çıkması büyük ihtimalle benim şanssızlıgıma geldi. Alabilirsin
Tamamdır alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,642
Üyeler
163,028
Son üye
HunEtzel
Top Bottom