GarenForWin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
F/P'de mükemmel.
6500-8500 arası da bir şey isteriz.
6500-8500 arası da bir şey isteriz.
Biz sistem alacağız arkadaşa bir iki gün sonra, piyasaya bakıyorum da bir şey yok adam akıllı.Stoklar bir düzelsin, yapacağım onları. Belki 2.el yaparım.
2.el kesin yaparım o zaman.Biz sistem alacağız arkadaşa bir iki gün sonra, piyasaya bakıyorum da bir şey yok adam akıllı.
APU sistem nasıl yapabilirdim daha ucuz şekilde?Güzel olmuş fakat F/P bir sistem olmamış gibi. Vega 11 güçlü bir kart ama o fiyata sanki r5 1600+ GTX750ti daha iyi olabilirdi. Eline sağlık beğendim.
1600'ler 1000 lira 750Ti'da 500 lira desen zor.Güzel olmuş fakat F/P bir sistem olmamış gibi. Vega 11 güçlü bir kart ama o fiyata sanki r5 1600+ GTX750ti daha iyi olabilirdi. Eline sağlık beğendim.
İyi anlamda söyledim , izoly denen çöpü almayın aldırtmayınİnşallah kötü anlamda söylememişsindir.
Birde şu izoly savunan veletler varya beni benden alıyor sinirden kanser oluyorum.Aynen öyle, 1.nesil Intel ile ağlarsınız sonunda.
Youtube yorumlarındakini diyorum okurken gülme krizine giriyorum.Yok ya boşver, sponsorluk falan alıyorlar, forumda fake hesap açıyorlar falan işte.