1200.B550 GAMING PLUS kaça düşerse alınabilir?
1300-1400B550 GAMING PLUS kaça düşerse alınabilir?
Amazon germany de 1290+75tl kargo parasına geldi diye hatırlıyorumDaha önce Gaming Gecesine falan düştü mü hiç hatırlıyor musun?
1200.
Amazon germany de 1290+75tl kargo parasına geldi diye hatırlıyorum
Sen bilirsin hocam. 2. el güveniyorsan alabilirsin.
Yanii anakart olduğu için biraz tereddütte kaldım, satıcı kadın aslında ama işte üstündeki kondansatörü falan çıkartmış olsa farkedeceğimi zannetmiyorum.Sen bilirsin hocam. 2. el güveniyorsan alabilirsin.
mATX olunca ne oluyor ki? Bilmediğimden soruyorum.1100 e ATX olan B550-A Pro varken o paraya mATX alma sakın
Çok çirkin oluyor ayrıca baktığın zaman S2H bile mATX. O kadar para verip mATX almak gereksiz yani ayrıca mATX anakartların çoğunda çok az sys_fan girişi oluyor bence çok sıkıntımATX olunca ne oluyor ki? Bilmediğimden soruyorum.
AAAA Keşke Fan Hub'a vereceğim parayı anakart almak için koysaymışım.Çok çirkin oluyor ayrıca baktığın zaman S2H bile mATX. O kadar para verip mATX almak gereksiz yani ayrıca mATX anakartların çoğunda çok az sys_fan girişi oluyor bence çok sıkıntı
Aga fun hub için 200 lira nedir 40 liraya falan 5'li PWM çoklayıcılar var o bile işini görürdüAAAA Keşke Fan Hub'a vereceğim parayı anakart almak için koysaymışım.
Yaklaşık 200 lira.
Bu sys_fan bilgisini daha önce öğrenseydim keşke.
İade edemiyorum.