Anladım sağolunBüyük ihtimalle yoktur, ama sorun yok çünkü BIOS Flashback özelliği var o anakartta. BIOS Flashback özelliği ile işlemci, RAM ve ekran kartı olmadan da BIOS güncelleyebiliyorsun.
Sorun yok!Anladım sağolun
Sürüm notlarına yazmamışlar ancak AGESA 1.1.0.0 mikrokod sürümüne sahip olan 7C95v24 sürümü destekliyor Ryzen 5000 serisi işlemcileri.BIOS uptade notlarında okuduğum kadarıyla 5000 seri işlemciler için hiçbir uyum güncellemesi yayınlanmamış. Buradan yola çıkarak güncelleme yapmadan direkt destekleyeceğini düşünüyorum.
B550M PRO-VDH WIFI
Best AMD AM4 B550 MATX motherboard, lightning PCIe 4.0, lightning M.2, USB 3.2 Gen 1, M.2 heatsink, wifi AC, powerful overclocking, MSI PROwww.msi.com
Buradan yola çıkarak direkt destekler diyebiliriz sanırım.Sorun yok!
Sürüm notlarına yazmamışlar ancak AGESA 1.1.0.0 mikrokod sürümüne sahip olan 7C95v24 sürümü destekliyor Ryzen 5000 serisi işlemcileri.
merhaba bu ana kart ve işlemciye sahibim, acaba ana kartımın bu mikro kod ve sürümünü nasıl öğrenebilirim?Sorun yok!
Sürüm notlarına yazmamışlar ancak AGESA 1.1.0.0 mikrokod sürümüne sahip olan 7C95v24 sürümü destekliyor Ryzen 5000 serisi işlemcileri.
Sistem çalışıyorsa BIOS sürümünü söyle.merhaba bu ana kart ve işlemciye sahibim, acaba ana kartımın bu mikro kod ve sürümünü nasıl öğrenebilirim?
flashback bios guncelleme nasil oluyor anlatirmisinSistem çalışıyorsa BIOS sürümünü söyle.
Eğer sistem açılacak halde değilse BIOS Flashback ile BIOS güncelleyebilirsin.
B550M PRO-VDH WIFI için anlatıyorum:flashback bios guncelleme nasil oluyor anlatirmisin
MSI.ROM
olarak değiştiriyorsun ve flash belleğine atıyorsun.peki msi b550 gaming plus anakart icin biosu nerden indirecegizB550M PRO-VDH WIFI için anlatıyorum:
BIOS güncelleme dosyasını indirip ismini ve uzantısınıMSI.ROM
olarak değiştiriyorsun ve flash belleğine atıyorsun.
Atınca BIOS Flashback için USB portuna takıyorsun, onun hangi USB portu olduğunu kullanım kılavuzuna bakabilirsin.
Sonrası basit, tuşa basıyorsun ışık yanıyor kendisi hallediyor.
peki msi b550 gaming plus anakart icin biosu nerden indirecegiz