B550 Tomahawk Ezik Geldi İade Etmeli Miyim?

Pakedi açarsan iade edebilirsin diye biliyorum aç bak usb portlarına falan ezilmiş mi diye
Hocam ezik gözükmüyor olsa pakette de izi çıkardı diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi namıma o hasarlı kutuyu en başından almaz ve hasarlı raporu tutturtup iade ederdim. şuan ambalajı açsanızda açmasanızda fark etmeyecektir. Umarım kutu harici hasarı yoktur...
kargocu verip dur dememi dinlemeden gitti üstadım

Kendi namıma o hasarlı kutuyu en başından almaz ve hasarlı raporu tutturtup iade ederdim. şuan ambalajı açsanızda açmasanızda fark etmeyecektir. Umarım kutu harici hasarı yoktur...

Kutuyu aç, sıkıntı olmaz. Mesela ben ayakkabı aldım, 3 gün kullandım. Sonra dar geliyor diye iade ettim :D

Bence anakarta bir şey olmadıysa kullan ürünlerin kutulanma sebebi böyle durumlarda içindeki zarar görmesin diye zaten

Hocam ezik gözükmüyor olsa pakette de izi çıkardı diye düşünüyorum.

İşte o işlemi kargoyu dahi elimize almadan yapmak gerek, kargocuya kutuyu kontrol edeyiö o şekilde imza atacağım diyorum paşa paşa bekliyor sonuçta 30sn sini dahi almaz (y)

Kaçıyorsa bilin ki o işte bir iş var demektir!

Kargocu getirdiğide tutanak tutturacaktınız. Değişim/İade kabul etmeyebilirler

Dostlar selam,Bir süredir sizlerle beraber bir PC topluyoruz. Bugün ilk kargom Hepsiburada'dan geldi. Kargocu arkadaş durumu bildiğinden kargoyu elime verir vermez asansöre binip kaçtı. Kargonun hali bu iade etmeli miyim?
Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
zaten gereken kanıtları atmışsın
genede parçalarına bak orjinal hali ile karşılaştır
eksiklik veya sıkıntı varsada bildirirsin
İtopya alışverişindede bendede eziklik vardı kutuda

Geri