Prime proymuş yeni gördüm. B550 olan anakartın soğutucuları vs. daha iyi. Buda overclock için daha iyi performanslar sunar. Prime proda soğutucular küçük overclock için daha az performans sağlar. Bence iade edip B550 alın. Hem daha iyi görünüyor hem soğutucuları daha iyi. Yine de daha iyi bilen birisine danışmanız daha iyi olur.Aradaki fark nedir, prime pro elimde şu an. Sizce iade etmeli miyim ?
Tamamdır, iade etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim. 15 gün olmadı alalı, sizce iadeyi kabul ederler mi ? Hiç kullanmadım daha anakartı, sadece kutusunu açıp içeriklerini ve anakartı kontrol ettim.Prime proymuş yeni gördüm. B550 olan anakartın soğutucuları vs. daha iyi. Buda overclock için daha iyi performanslar sunar. Prime proda soğutucular küçük overclock için daha az performans sağlar. Bence iade edip B550 alın. Hem daha iyi görünüyor hem soğutucuları daha iyi. Yine de daha iyi bilen birisine danışmanız daha iyi olur.
Ederler diye düşünüyorum. 14 günü geçmediyse sorunsuz idae edebilmeniz gerekiyor. Ama paranız ne zaman hesabınıza yatar bilemiyorum.Tamamdır, iade etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim. 15 gün olmadı alalı, sizce iadeyi kabul ederler mi ? Hiç kullanmadım daha anakartı, sadece kutusunu açıp içeriklerini ve anakartı kontrol ettim.
Tamamdır, çok teşekkürlerEderler diye düşünüyorum. 14 günü geçmediyse sorunsuz idae edebilmeniz gerekiyor. Ama paranız ne zaman hesabınıza yatar bilemiyorum.
Ürün elinde ise iadeye gerek yok aralarında atla deve yok kullanacağınız işlemciyi düşünürsek hiç gerek yok fazladan gen 4 arabirimleri ile yolunuza devam edin.Merhaba iyi akşamlar, 1800tl'ye b550 gaming carbon mu yoksa 2000tl'ye x570 asus prime pro mu alırdınız ? (5600x ile kullanılacak)