merak ettim, neden a520 alınmamalı ?Kesinlikle A520 alma . Alacaksan en az B450 al. Tavsiyem kesinlikle B550. Bi kere al kafan rahat yıllarca kullan. Eğer güzel bi b550 kart arıyorsan da bunu önerebilirim.
A520 kullanıyorum ve çok kısıtlıyor. OC desteği yok fazlada ram m2 slotu yok ayrıca bi tık sıcakta çalışıyor ve bunun dışında bazı diğer konularda da çok geri hissettiriyor bilseydim en başta b550 alırdım benmerak ettim, neden a520 alınmamalı ?
anladım. peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir b550 var mı?A520 kullanıyorum ve çok kısıtlıyor. OC desteği yok fazlada ram m2 slotu yok ayrıca bi tık sıcakta çalışıyor ve bunun dışında bazı diğer konularda da çok geri hissettiriyor bilseydim en başta b550 alırdım ben
Asus prime uygun fiyatıdır ancak b550 almışken bence bi tık güzelini almak çok daha mantıklı olur. Biraz araştırdım forumlarda vs anlayanlara sordum. Seçtiğim modelin çok isabetli bir model olduğunu söyleyip tavsiye ettiler hep. Bende sana tavsiye edeyim. MSI B550 Gaming Plusanladım. peki önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir b550 var mı?
iyi de, en düşük fiyatı 4750₺. ddr4 için çok f/p değil gibi...Asus prime uygun fiyatıdır ancak b550 almışken bence bi tık güzelini almak çok daha mantıklı olur. Biraz araştırdım forumlarda vs anlayanlara sordum. Seçtiğim modelin çok isabetli bir model olduğunu söyleyip tavsiye ettiler hep. Bende sana tavsiye edeyim. MSI B550 Gaming Plus
Evet bu konuda katılıyorum. Ddr4 olduğu için biraz pahalı ama dilersen giriş seviye b550 kartlarda işini görür. Benim için 2 tane m2 ve 4 tane ram slotunun aynı kartta olması önemli yani biraz dolu bir kart. Bu yüzden tercih ettimiyi de, en düşük fiyatı 4750₺. ddr4 için çok f/p değil gibi...
bilemedim...
işte onu diyorum.Evet bu konuda katılıyorum. Ddr4 olduğu için biraz pahalı ama dilersen giriş seviye b550 kartlarda işini görür. Benim için 2 tane m2 ve 4 tane ram slotunun aynı kartta olması önemli yani biraz dolu bir kart. Bu yüzden tercih ettim
Dediğiniz çok mantıklı ama bunu b450 ile yapmak daha da mantıklı olur bence. A520 ve B450 ler arasında çok fiyat farkı yokişte onu diyorum.
giriş seviyesi b550 anakartlarda 2 ram slotu ve 1 m.2 var. oc yapılmayacaksa; aynı fiyatta boş bir b550 yerine daha fazla özellik barındıran (5v argb+m.2 soğutuculu) a520 tercih edilemez mi?
Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI A520M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI A520M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A520M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.138,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anladım. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. b450 araştırayım o zaman biraz...Dediğiniz çok mantıklı ama bunu b450 ile yapmak daha da mantıklı olur bence. A520 ve B450 ler arasında çok fiyat farkı yok