Neler Yeni

B550m pro vdh montaj vidaları

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Merhabalar b550m pro vdh anakart aldım sıfır. İçinden montaj vidaları çıkmadı, sadece 4 tane çok minik telefon vidaları gibi vida çıktı. Sorum şu vidalar anakarttan mi çıkar kasadan mi, kasa gamepower horizon mesh, önceden b450m s2h v2 vardı onu soktum vidaları bulamıyorum o vidalar ya b450 nin vidalariydi yada kasadan çıkan vidalardi.

Ek olarak hangi deliğe hangi vidayi takacağım önerebileceğiniz video varmi?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kasadan çıkar anakartda olmaz küçük vida dediğin m2 vidasidir

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
Merhabalar b550m pro vdh anakart aldım sıfır. İçinden montaj vidaları çıkmadı, sadece 4 tane çok minik telefon vidaları gibi vida çıktı. Sorum şu vidalar anakarttan mi çıkar kasadan mi, kasa gamepower horizon mesh, önceden b450m s2h v2 vardı onu soktum vidaları bulamıyorum o vidalar ya b450 nin vidalariydi yada kasadan çıkan vidalardi.

vida kasadan çıkar kral. bir sürü detaylı montaj videosu var hocam youtube bakabilirsin. anakart altına sarı uzun olur. diğer videların neredeyse hepsi aynıdır fark etmez yani. sık tuttuysa tamamdır tutmazsa sök başka dene yani.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner

Kasadan çıkıyor. Vidayı taktığında zaten arkası boş olup olmadığı belli oluyor.

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayı kurdum, ancak kafama takılan fan destek braketi (dikdörtgen içi boş olan metal parça) yok, bu parçada anakarttan mı çıkar kasadan mı? elimde corsair spec delta sistem var ek olarak onda bu bahsettiğim braket var. anakartı ise b450m s2h onun. Bendeki bu b550m den mi braket çıkmadı yoksa o parçada mı kasadan çıkıyor. b550m kasası gamepower horizon mesh, bu kasayı kullanıcam.

cevaplarınız için teşekkürler..
@Kyles
@scorpionn38
@Kürşat Kütükçü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kasayı kurdum, ancak kafama takılan fan destek braketi (dikdörtgen içi boş olan metal parça) yok, bu parçada anakarttan mı çıkar kasadan mı? elimde corsair spec delta sistem var ek olarak onda bu bahsettiğim braket var. anakartı ise b450m s2h onun. Bendeki bu b550m den mi braket çıkmadı yoksa o parçada mı kasadan çıkıyor. b550m kasası gamepower horizon mesh, bu kasayı kullanıcam.

@Kyles
@scorpionn38
@Kürşat Kütükçü
Yan kapağı açınca arka tarafta o parça
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kyles
@scorpionn38
@Kürşat Kütükçü
Birde o parça takılı geliyor Zaten Anakart da

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yan kapağı açınca arka tarafta o parça
evet biliyorum açtım ve o parça yok, gamepower horizon kasayı bir ara sökmüştüm ve kullanmıyordum, o ara ben mi kaybettim acaba. bu arada bahsettiğim parça şu, corsair de var, gamepower da yok. gamepower b550 takılı kullanacağım şuan.

1665226946042.png

mavi olan parçalar var, siyah olan yok gamepower de, soğutucuyu anakart yükseltici vidalara taktım şuan sağlam gibi duruyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
evet biliyorum açtım ve o parça yok, gamepower horizon kasayı bir ara sökmüştüm ve kullanmıyordum, o ara ben mi kaybettim acaba. bu arada bahsettiğim parça şu, corsair de var, gamepower da yok. gamepower b550 takılı kullanacağım şuan.

Alıntıyı görüntüle

mavi olan parçalar var, siyah olan yok gamepower de, soğutucuyu anakart yükseltici vidalara taktım şuan sağlam gibi duruyor.
Soğutucu arka metal braket yeni aldığın Anakart da çıkmadı mı ki

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

kasadan çıkar vidalar youtubeda detaylı vdeolar var ordan bakarak daha kolay yaparsın

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hayır b550m den çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

vida konusunu hallettik şimdi metal brakette konumuz hocam :)
Allah Allah nasıl çıkmaz ki aldığın yer ile iletişime geçtin mi

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Allah Allah nasıl çıkmaz ki aldığın yer ile iletişime geçtin mi
pro vdh wifi modelinde baktım videolara, metal braket takılı gelmiş, bende çıkmadı, ne yapmalıyım hepsiburadadan almıştım 1 yıl olucak alalı. daha yeni açtım kutuyu yeni farkettim. (satıcı hepsiburada)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil
Top Bottom