Babaannem İçin Telefon Önerisi

General Mobile alınmaz. Hele hele ucuz diye kötü modelleri alacaksınız asla alınmaz. Bence A01 Core alın ucuzundan.
yazdım onu listeye yine 3 5 alternatif olsun diye onlara da bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede Alınmaz ama ben en ucuz şekilde olanını söyledim a01 daha iyi bir tercih olacaktır maalesef Arkadaş bütçe belirtmemiş.
bütce yok çünkü ucuz ve kullanışlı olsun yeter parası neyse verilicek

yazdım onu listeye yine 3 5 alternatif olsun diye onlara da bakayım

bütce yok çünkü ucuz ve kullanışlı olsun yeter parası neyse verilicek
Düzgün kullandığı sürece her telefon alo der.

Düzgün kullandığı sürece her telefon alo der.
babannem kullanacak işte sadece sağa sola kaydırıp çağrıyı açacak pubg oynayacak hali yok ben telefondan anlasam zaten sormam neden bu kadar sorun oldu anlamadım sadece olabilidiğince ucuz ve kullanışlı telefon istedim piyasaya bile hakim degilim 1000 lira bütce gösterdiğim zaman tahmini olarak nasıl telefonların bile önerilebileceğini bilmiyorum kullanışlı olsun ucuz olsun parayı babam verecek zaten

Arkadaş bütçe belirtiyorum ucuz olsun düzgün olsun demiş. Herkes de yoruma bütçeğğ bütçeğğ diye saldırmış. Yapmayın arkadaşlar alt tarafı giriş seviyesi bir model önereceksiniz. Gidip de 5000 TL bandında cihaz önermiyorsunuz. Varsa aklınızda ucuz model önerin geçin ne kasıyorsunuz bu kadar anlamıyorum. Neyse öneri olarak Realme c25 işinizi görecektir.

Realme C25 yada Redmi 9 alabilirsin.
Arkadaş bütçe belirtiyorum ucuz olsun düzgün olsun demiş. Herkes de yoruma bütçeğğ bütçeğğ diye saldırmış. Yapmayın arkadaşlar alt tarafı giriş seviyesi bir model önereceksiniz. Gidip de 5000 TL bandında cihaz önermiyorsunuz. Varsa aklınızda ucuz model önerin geçin ne kasıyorsunuz bu kadar anlamıyorum. Neyse öneri olarak Realme c25 işinizi görecektir.
teşekkür ederim yorumunuz için seçeneklere ekledim

bütce belirtmiyorum olabildiğince ucuz ve kullanışlı olsun diye oraya yazdım keşke biraz dikkatli okusaydınız
bütçe tam olarak belirtmediğine göre söyleyeyim. İphone 12 pro max. belki sana göre ucuzdur bütçeni bilmediğimden söyledim yani.

Geri