Olum tam zopalıksın haTamam kararımı verdim gidip 100 de kendimden verdim diycem bi 100 TL daha istiycem teşekkürler yardımlarınız için.
Ay bi an mantıklı bir yorum göremeyeceğim diye korktum. Tamer iyi ki varsın.İyi ki para gözümü bu kadar köretmemiş.
Git geri ver, anlık mutlu olursun ama aklına geldikçe pişman olursun ve ileride geri veremezsin
Gerçekten seviyeleriniz bu kadar mı düşük anlamıyorum. Ne olursa olsun bana market için olsun başka bir şey almak için olsun verilen paranın hem fişini hem de 5 kuruş bile olsa para üstünü getiriyorum. Ama sizin gibiler emeklilik için gün saymış o kadar zaman çalışmış yaşlı başlı insanların parasını ne yapsakta çalsak diye düşünüyorsunuz. İnşallah ileride torunlarınız da size yapar da onlar da sizi en*yi yerine koyar. İnşallah o aldığınız parayı Allah misliyle sizden çıkarır.800 TL verdi olum bana düzgün bir tuşlu telefon al diye ben de 350 TL ye Samsung bir telefon bulabildim kolay kolay yokta artık tuşlu telefonlar, 450 TL yi de cebe atım,
Azıcık vicdan azabı çekiyorum sanki cüzdanımdaki 450 TL başkasının parasıymış sanki o para benim değilmiş gibi hissediyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulurum.
12 13 yaşında zaten yaGerçekten seviyeleriniz bu kadar mı düşük anlamıyorum. Ne olursa olsun bana market için olsun başka bir şey almak için olsun verilen paranın hem fişini hem de 5 kuruş bile olsa para üstünü getiriyorum. Ama sizin gibiler emeklilik için gün saymış o kadar zaman çalışmış yaşlı başlı insanların parasını ne yapsakta çalsak diye düşünüyorsunuz. İnşallah ileride torunlarınız da size yapar da onlar da sizi en*yi yerine koyar. İnşallah o aldığınız parayı Allah misliyle sizden çıkarır.
Diyecek başka bir şeyim yok. Bir daha karşıma çıkmamanız dileğiyle...
Ne boş yapıyon bilader aramızda paranın lafı olmuyor gitim vermeye yok dededi istemediGerçekten seviyeleriniz bu kadar mı düşük anlamıyorum. Ne olursa olsun bana market için olsun başka bir şey almak için olsun verilen paranın hem fişini hem de 5 kuruş bile olsa para üstünü getiriyorum. Ama sizin gibiler emeklilik için gün saymış o kadar zaman çalışmış yaşlı başlı insanların parasını ne yapsakta çalsak diye düşünüyorsunuz. İnşallah ileride torunlarınız da size yapar da onlar da sizi en*yi yerine koyar. İnşallah o aldığınız parayı Allah misliyle sizden çıkarır.
Diyecek başka bir şeyim yok. Bir daha karşıma çıkmamanız dileğiyle...
Zaten dedim istemedi paranın lafı olmuyor benim cebimde para olunca ben de harcıyorumİnsanlar güvendiği veya sevdiği kişiden yardım ister. Bazen bu yardımlardan elin dolu olarak dönersin. Bazen de kandırılmış bir şekilde. Eğer telefonu alalı çok olmadıysa telefonu geri al ve iade edip daha iyi bir şey al. İade etme şansın yoksa durumu belirt ve artan parayı ver. Mazeret olarak paranın üstünü vermeyi unuttuğunu söyle.
İlerleyen zamanlarda vefat ettiği zaman büyük bir rahatsızlık hissedeceksin. 450 TL'nin sana hiçbir faydası olmayacak. On katını vermek istesen bile iş işten geçmiş olacak. Yapma be dostum.
Eğer dediğimi uygulayacaksan bu tarz bir telefon alabilirsin.