Neler Yeni

Babaannemi dolandırdım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
800 TL verdi olum bana düzgün bir tuşlu telefon al diye ben de 350 TL ye Samsung bir telefon bulabildim kolay kolay yokta artık tuşlu telefonlar, 450 TL yi de cebe atım,
Azıcık vicdan azabı çekiyorum sanki cüzdanımdaki 450 TL başkasının parasıymış sanki o para benim değilmiş gibi hissediyorum bu vicdan azabından nasıl kurtulurum.
Gerçekten seviyeleriniz bu kadar mı düşük anlamıyorum. Ne olursa olsun bana market için olsun başka bir şey almak için olsun verilen paranın hem fişini hem de 5 kuruş bile olsa para üstünü getiriyorum. Ama sizin gibiler emeklilik için gün saymış o kadar zaman çalışmış yaşlı başlı insanların parasını ne yapsakta çalsak diye düşünüyorsunuz. İnşallah ileride torunlarınız da size yapar da onlar da sizi en*yi yerine koyar. İnşallah o aldığınız parayı Allah misliyle sizden çıkarır.
Diyecek başka bir şeyim yok. Bir daha karşıma çıkmamanız dileğiyle...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İnsanlar güvendiği veya sevdiği kişiden yardım ister. Bazen bu yardımlardan elin dolu olarak dönersin. Bazen de kandırılmış bir şekilde. Eğer telefonu alalı çok olmadıysa telefonu geri al ve iade edip daha iyi bir şey al. İade etme şansın yoksa durumu belirt ve artan parayı ver. Mazeret olarak paranın üstünü vermeyi unuttuğunu söyle.

İlerleyen zamanlarda vefat ettiği zaman büyük bir rahatsızlık hissedeceksin. 450 TL'nin sana hiçbir faydası olmayacak. On katını vermek istesen bile iş işten geçmiş olacak. Yapma be dostum.

Eğer dediğimi uygulayacaksan bu tarz bir telefon alabilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Gerçekten seviyeleriniz bu kadar mı düşük anlamıyorum. Ne olursa olsun bana market için olsun başka bir şey almak için olsun verilen paranın hem fişini hem de 5 kuruş bile olsa para üstünü getiriyorum. Ama sizin gibiler emeklilik için gün saymış o kadar zaman çalışmış yaşlı başlı insanların parasını ne yapsakta çalsak diye düşünüyorsunuz. İnşallah ileride torunlarınız da size yapar da onlar da sizi en*yi yerine koyar. İnşallah o aldığınız parayı Allah misliyle sizden çıkarır.
12 13 yaşında zaten ya

The Batman

80+ Silver
TCK Madde 247- (1) Görevi nedeniyle zilyetliği kendisine devredilmiş olan veya koruma ve gözetimiyle yükümlü olduğu malı kendisinin veya başkasının zimmetine geçiren kamu görevlisi, beş yıldan on iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Günahı geçtim ayıp denen bir şey var hocam ya.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Ne boş yapıyon bilader aramızda paranın lafı olmuyor gitim vermeye yok dededi istemedi

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
İnsanlar güvendiği veya sevdiği kişiden yardım ister. Bazen bu yardımlardan elin dolu olarak dönersin. Bazen de kandırılmış bir şekilde. Eğer telefonu alalı çok olmadıysa telefonu geri al ve iade edip daha iyi bir şey al. İade etme şansın yoksa durumu belirt ve artan parayı ver. Mazeret olarak paranın üstünü vermeyi unuttuğunu söyle.

İlerleyen zamanlarda vefat ettiği zaman büyük bir rahatsızlık hissedeceksin. 450 TL'nin sana hiçbir faydası olmayacak. On katını vermek istesen bile iş işten geçmiş olacak. Yapma be dostum.

Eğer dediğimi uygulayacaksan bu tarz bir telefon alabilirsin.
Zaten dedim istemedi paranın lafı olmuyor benim cebimde para olunca ben de harcıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,703
Üyeler
166,066
Son üye
Artoria
Top Bottom