BABALAR VİRAJI ALIR BEN ALAMADIM

Reaksiyon skoru
146
Selam dostlar dün eğimli keskin viraja yağmurlu havada 70'le girince benim araçtan gelen çikop çikop sesine kulak veremedim ve levhalara girdim alırım bi gecmis olsun. Saka maka soforlugume güvenirdim 1 saniyelik bişey bi baktım el freni çekmiş yan yan demir levhalara kayıyorum sürat yapmayin......

WhatsApp Image 2024-09-07 at 12.18.30.jpeg
WhatsApp Image 2024-09-07 at 12.18.30 (3).jpeg
WhatsApp Image 2024-09-07 at 12.18.30 (4).jpeg

Geçmiş olsun hocam. 40 yıllık şoför de olsan dikkat etmek gerekiyor. Babam her zaman "Gerekirse; 15 dakika, yarım saat, bir saat geç git. Önemli olan oraya gidebilmek, hızlı gitmek değil." der. Harbiden de öyle.

O levhanın yerinde bi insanın olacağını düşünebilecek yaşa ve olgunluğa gelirsin inşallah kardeşim.O ehliyeti alırken kurallar veriliyor yağmurlu havada viraja kaç ile girmen gerektiğinide biliyosundur.Birgün sevdiğin biri trafikte vefat ederse anlarsın.düz yolda bile dikkat edeceksin hızına yola çoçuk atlar duramazsın fln.

Geçmiş olsun hocam, daha beteri de olabilirdi çok şükür olmamış

geçmiş olsun hamza. belki de levhayla hızını kesmesen allah muhafaza durum kötü olabilirdi.
Geçmiş olsun hocam, daha beteri de olabilirdi çok şükür olmamış
Geçmiş olsun hocam nazar çıktı nazar
Geçmiş olsun hocam. 40 yıllık şoför de olsan dikkat etmek gerekiyor. Babam her zaman "Gerekirse; 15 dakika, yarım saat, bir saat geç git. Önemli olan oraya gidebilmek, hızlı gitmek değil." der. Harbiden de öyle.
Hepinize tesekkür ederim agalar allah kımseye gostermesın <333
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O levhanın yerinde bi insanın olacağını düşünebilecek yaşa ve olgunluğa gelirsin inşallah kardeşim.O ehliyeti alırken kurallar veriliyor yağmurlu havada viraja kaç ile girmen gerektiğinide biliyosundur.Birgün sevdiğin biri trafikte vefat ederse anlarsın.düz yolda bile dikkat edeceksin hızına yola çoçuk atlar duramazsın fln.
Duyarını X platformunda kasabilirsin

Tabi araç senin olmayınca, hor kullan kullanabildiğin kadar. Acaba aracı sen kendi paran ile almış olsaydın böyle maytap geçer miydin?

Selam dostlar dün eğimli keskin viraja yağmurlu havada 70'le girince benim araçtan gelen çikop çikop sesine kulak veremedim ve levhalara girdim alırım bi gecmis olsun. Saka maka soforlugume güvenirdim 1 saniyelik bişey bi baktım el freni çekmiş yan yan demir levhalara kayıyorum sürat yapmayin......

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gecmis olsun kral hicligin ortasina tabelayi kim yapmis

Geçmiş olsun,
yol koşulları her yerde iyi olmayabiliyor bazen, Allahtan şarampole düşmemişsiniz,

bende 3 ay önce bariyerlere giriyordum az kalsın, 60-70le kavşak virajına girdim ve araba bi'anda kaydı, gazlamalı değil sakin kullanımda yaşadım bunu, döner mi dönmez mi diye merak ettim ve beklediğim gibi dönmedi tabi :d, (araba ford mondeo)
olayın videosu:

Tabi araç senin olmayınca, hor kullan kullanabildiğin kadar. Acaba aracı sen kendi paran ile almış olsaydın böyle maytap geçer miydin?
Sigorta ve kaskosu varsa isterse yansın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun. En azından size bir şey olmamış , büyük ihtimal kaskosu vardır

Geri