Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 tl den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...

Ekler

• IMG_20210710_161425.jpg
    IMG_20210710_161425.jpg
    337.9 KB · Hit: 1,402
  • IMG_20210710_161335.jpg
    IMG_20210710_161335.jpg
    291.5 KB · Hit: 1,306
  • IMG_20210710_161301.jpg
    IMG_20210710_161301.jpg
    318.2 KB · Hit: 1,458
  • IMG_20210710_161221.jpg
    IMG_20210710_161221.jpg
    314 KB · Hit: 1,248
  • IMG_20210710_161012.jpg
    IMG_20210710_161012.jpg
    324.2 KB · Hit: 1,169
  • IMG_20210710_160846.jpg
    IMG_20210710_160846.jpg
    339.8 KB · Hit: 1,443
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Komşunun odasına ziyaret maksadıyla evlerine gidince oraya gizli kamera tak ve olanları kayda al sonrası sana kalmış.

Senin için çok üzüldüm.

Son düzenleme:

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
Of be. Allah yardımcın olsun kardeşim.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Komşunun odasına ziyaret maksadıyla evlerine gidince gie oraya gizli kamera tak ve olanları kayda al sonra da rezil et

Senin için çok üzüldüm geçmiş olsun
Çok düşündüm varya aklıma da geldi fakat ayda bir falan gidiyoruz oturmaya gittiğimde koyarım sıkıntı degil ama uzun süre kayıt yapan şarjı dayanacak kameralar var mi bide içindeki verilere uzaktan erişebilecegim

Of be. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Teşekkür ederim..

Bu arada 16 yaşındayım

Doğuhan

80+ Silver
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bence bunu annene babanı çok rencide etmeden söyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çok düşündüm varya aklıma da geldi fakat ayda bir falan gidiyoruz oturmaya gittiğimde koyarım sıkıntı degil ama uzun süre kayıt yapan şarjı dayanacak kameralar var mi bide içindeki verilere uzaktan erişebilecegim
Büyük ihtimalle uzaktan izleyebileceğin kamera vardır ama şarj konusunda ise kamera akıllıysa uzaktan açıp kapatabilirsin böylece baban evden gece ayrıldığında kamerayı devreye sokar ve izlersin

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bunu annene babanı çok rencide etmeden söyle
Babamın önünde mi gizlice mi, konuşmuzla annem çok samimi

Büyük ihtimalle uzaktan izleyebileceğin kamera vardır ama şarj konusunda ise kamera akıllıysa uzaktan açıp kapatabilirsin böylece baban evden gece ayrıldığında kamerayı devreye sokar ve izlersin
Mantıklı araştıracağım.

Arcturus

80+ Bronze

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,942
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio