Babam bana PC aldı :)

Hayırlı olsun

DDostum

Dostum rtx 2060 i5 10. Nesil 16 GB Ram 16 k vatandan topladık dost indirimi aldık o ayrı Bi konu
Babanız bunu alacak Düzeydeyse sanırsam derslerine çaba gösterseniz bir gayret gösterseniz yeterli olacaktır.
Umarım her zaman basarılı olursunuz ama Çabalamanız en büyük hediye olur, bir karsılığı olduğu görür babanız (Bu arada Babalar karsılık beklemez yanlıs anlamayın sakın! )

DDostum

Dostum rtx 2060 i5 10. Nesil 16 GB Ram 16 k vatandan topladık dost indirimi aldık o ayrı Bi konu
Sizi üzmek istemem ama dost kazığı diye yorumladım.İmkanınız varsa iade edin Vatanın eski nesil işlemcilerle derdi ne cidden anlamıyorum.İmkanınız yoksa da üzülmeyin çok daha kötü kazık yiyenler var hiç değilde hiçbir şeyi açmayacak sistem satmamışlar.Keyfini çıkar hayırlı olsun

Son düzenleme:
pahalıya almışsınız geçmiş olsun. babana teşekkür etmek için onunla biraz daha fazla gezerek,oturarak edebilirsin.

ders çalış haytoluk yapma bilgisayar yüzünden puanını düşürme dersten kalma hedefinden şaşma yoksa öpücük flan önemli değil adamı aldığına pişman etmemek bu devirdeki en iyi hediyedir

Uygun falan değil hocam Dost bİNDİRİMİ gene kazık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri