Babam için 55k bütçe ile iphone telefon bakıyorum

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
55000
merhabalar öncelikle babam için iphone telefon bakıyorum emin olamadım babam kayserinin en ünlü avukatlarından hem biraz daha zengin havası vermesi için hemde babamın 12 prosunun çok ısınıyor kasıyor bu telefon şikayetlerinden dolayı telefon almak istedim iphone 14 veya 15 256 gb düşünüyorum sizin öneriniz ne olur

kriterler
256 gb olması (telefon dosya ve fotoğraf dolu su an bile 187gb kullanıyor)
kamerasının iyi olması (annem konserler veriyor sürekli video kaydı ve fotoğraf çekiyor)
batarya ömrü uzun olsun sabah 9 dan aksam 7yte kadar çalışıyor

neden iphone diye sorarsanız bende bilmiyorum illa iphone istiyor

merhabalar öncelikle babam için iphone telefon bakıyorum emin olamadım babam kayserinin en ünlü avukatlarından hem biraz daha zengin havası vermesi için hemde babamın 12 prosunun çok ısınıyor kasıyor bu telefon şikayetlerinden dolayı telefon almak istedim iphone 14 veya 15 256 gb düşünüyorum sizin öneriniz ne olur

kriterler
256 gb olması (telefon dosya ve fotoğraf dolu su an bile 187gb kullanıyor)
kamerasının iyi olması (annem konserler veriyor sürekli video kaydı ve fotoğraf çekiyor)
batarya ömrü uzun olsun sabah 9 dan aksam 7yte kadar çalışıyor

neden iphone diye sorarsanız bende bilmiyorum illa iphone istiyor
bütçe arttırıp pro serisi alabilirse çok çok çok daha iyi

0 olarak Iphone 16 alabiliyor veya ikinci elden 15 Pro modeli var mı bilmiyorum varsa Pro model daha iyidir ama A18 8k30fps var diye biliyorum eğer kullanıyorsa
Ek olarak YD 15 pro veya 16 pro varsa bakabilir fiyatlandırmalarını bilmiyorum elindeki telefonu whatsapp, arama gibi şeyler için kullanır diğer telefonu da çekim video için kullanabilir. Iphone fiyatlandırmalarını bilmediğim için model önerisi çok yapamıyorum sadece 16 şu an 55.000 olması lazım. (Fiyat PTT'ye aitmiş PTT'den alma gözüme çarptığı için öye aklıma geldi)

Geri