Neler Yeni

Öneri Babam için telefon tavsiyesi

(Evo)lution

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar, babamın neredeyse 5 yıllık huwei p9 lite 2017 macerası sona erdi, telefon bozuldu.
max 2700-2800 olması lazım çünkü taksitle alacağız 3000'i geçiyor fiyat dolayısıyla (duruma kadar az bişey artabilir)
babamın telefondan beklentisi; dayanıklı olması özellikle ekranının dayanıklı olması lazım, babam sürekli kırıyor ekranı (en az 3-4 yıl belki daha fazla kullanacak), instagram facebook whatsapp netflix vb uygulamalarda akıcı olması, şarjının uzun saatler gidebilmesi.
biliyorum çok zor bişey ama bu kriterlere uygun bir telefon varsa önerilerinizi bekliyorum.
Oppo A73 almanızı tavsiye ederim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

(Evo)lution

80+ Bronze
Tmm şarj istiyorsa güçlü şarj Redmi Note 10 Pro ama cool telefon isterse iPhone 11
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BaşaramadıkAbi neden kızgın atiyon
Yok sizde ne iPhone 11 i iPhone 14 Pro Max alsın yanınada RTX3080 li bilgisayar alsın(!). Troll olmaktan vazgeçin. Arkadaş bütçesini belirtmiş ona göre yorum yapın.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bende a74 düşünüyorum bakalım ne olacak.

bataryadan dolayı sanırım a74 alacağım.
Ekranı sağlam mı bununla ilgili bir bilgi yok haberiniz olsun.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

(Evo)lution

80+ Bronze
sanırım aynı telefonun batarya+kamera geliştirmesi yapılmış haliymiş aynı zamanda başka bir forumda daha açtım konuyu öyle dedi bir arkadaş.

beni savunduğunuz için teşekkür ederim ama böyle mesajlar ile konumu kirletmeyin lütfen ikinize de söylüyorum.
Rica ederim. Kusura bakmayın konunuzu kirlettiğim için.

Top Bottom