inşallah en kısa zamanda atlatır benim astımım olduğu için sadece sokağa çıkabiliyorum alışveriş merkezlerine gitmekten korktuğum için sadece arkadaşlarımla geziyorumArkadaşlar tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin.
O hastanede ben evde karantinadayım.
Benim negatif çıktı şükür ama babam korona virüsüne yakalandı.
Umarım sizin başınıza gelmez.
Sağlıklı günler dilerim.
Geçmiş Olsun
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınız.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun abla Allah şifalar versin
Çok teşekkür ederim dualarınız için. İyi ki varsınız..inşallah en kısa zamanda atlatır benim astımım olduğu için sadece sokağa çıkabiliyorum alışveriş merkezlerine gitmekten korktuğum için sadece arkadaşlarımla geziyorum
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Allah esirgesinArkadaşlar tek isteğim dualarınızı eksik etmeyin.
O hastanede ben evde karantinadayım.
Benim negatif çıktı şükür ama babam korona virüsüne yakalandı.
Umarım sizin başınıza gelmez.
Sağlıklı günler dilerim.
bişey değil istanbulda mı oturuyorsunuz çünkü istanbul çok kalabalık umarım istanbulda oturmuyorsunuzdurÇok teşekkür ederim dualarınız için. İyi ki varsınız..
Geçmiş Olsun.
Çok teşekkür ediyorum.Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Allah esirgesin
Kocaeli'de oturuyorum. İstanbul sayılır.bişey değil istanbulda mı oturuyorsunuz çünkü istanbul çok kalabalık umarım istanbulda oturmuyorsunuzdur
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Bana biraz sert davranıp kalbimi kırdın ama olsun,
ALLAH Acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun.
bende bursa da oturuyorum bi keresinde çarşıya gittim kimse kurallara uymuyordu o günden sonrada hiç bir şekilde çıkmadım zaten ondan öncede çıkmamıştım yani karantinadan sonra 1 kere bile çıkmamıştımÇok teşekkür ediyorum.
Kocaeli'de oturuyorum. İstanbul sayılır.