Neler Yeni

Yardım Babam Kulaklık Almama İzin Vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
Merhaba arkadaşlar yaşım 16 kulaklık almak istiyorum şimdiki kullandığım kulaklık bildiğiniz sanki bebekler için yapılmış pedleri ve kulağımı çok ağrıtıyor sol tarafından ses gelmiyor ayrıca. Babama kendi paramla yeni kulaklık almak istediğimde (210 TL) izin vermiyor benden habersiz alırsanda kırarım vs. diyor nasıl ikna edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Bazı aileler neden böle düşünüyor çalışıp istediğini almana izin vermeleri lazım ben çalışsam istediğimi alırım kendi param sonucta kimse karışamaz

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar yaşım 16 kulaklık almak istiyorum şimdiki kullandığım kulaklık bildiğiniz sanki bebekler için yapılmış pedleri ve kulağımı çok ağrıtıyor sol tarafından ses gelmiyor ayrıca. Babama kendi paramla yeni kulaklık almak istediğimde (210 TL) izin vermiyor benden habersiz alırsanda kırarım vs. diyor nasıl ikna edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
Git internetten bedava papara kart al. ATM Den paranı papara kart a at ve al. Kendi kartınla almış olursun..

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
benimde kulaklığımın pedleri taş gibi sağ tarafından ses gelmiyor 3 yıllık ve 20 tllik kulaklık ama maalesef bende alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet Selim
Küçükken bende çok yaşardım. Genelde babalar bunları boş şeyler olarak görür. Otur güzelce anlat. Anlar illaki o da. Almak istememesinin para ile alakalı olduğunu düşünmüyorumm.
Denerim hocam teşekkür ederim
Git internetten bedava papara kart al. ATM Den paranı papara kart a at ve al. Kendi kartınla almış olursun..
Papara Kartım var hocam zaten izinsiz alırsam sinirlenir
hocam durum böyleyse 120-130 liraya rampage kulakiçi kulaklık vardı onu göster onu alırsa idareten sonradan tekrar deneyebilirsin şansını.
Hocam kulak içi kullanınca başım ağrıyor nedense

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
140 TL'ye https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2016d-mikrofonlu-rgb-gaming-kulaklik/
Bu kulaklık var.
Buna İzin verirse bunu alın isterseniz

KirliKill

80+ Silver
Snairim parası fazla geliyor fakat daha ucuza kulaklıkların pek iyi olmadığını söylüyorum inanmıyor ayrıca kendiside herşeye para harcıyor yakın zamanda PC toplamıştım onu da zar zor aldı zaten :(

Kırar hocam eminim sinirili çünkü.
reis biraz sabret düşünsene babasın ve oyun için binlerce liraya pc alıyosun bide üstüne 210 tl ye kulaklık :( bide eski kafalıysa geçniş olsun )

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
Param var hocam zaten iş ikna etmede 😅
bende bayadır yaşıyorum 13 yıllık pc kullanıyorum yaklaşık 1,5 yıldır söylüyorum galiba pc alıcak benimde kulaklık yok mouse eski geçen mouse halamda unuttum . kendisi soruyo mouse neden yok böyle zor oluyor diyor bence babana biraz kulaklığını denet zorluklarını anlasın geçen babam cs.1.6 oynayacaktı arkadaşlarıyla mouse olmayınca oynayamadı :D

Top Bottom