Meslek lisesinde staj yaparken babamla birlikte halkbankasında hesap açmıştık. Şimdi ise reşit oldum ve babamın görmesini istemediğim işlemler var bu hesapta. Babam şu anda banka ile görüşüp hesap hareketlerini görebilir mi?
Senin iznin olmadan göremezMeslek lisesinde staj yaparken babamla birlikte halkbankasında hesap açmıştık. Şimdi ise reşit oldum ve babamın görmesini istemediğim işlemler var bu hesapta. Babam şu anda banka ile görüşüp hesap hareketlerini görebilir mi?
kanka naptın eskortamı gittin yav senin telefonunu eline alıp bakabilir tek çare oMeslek lisesinde staj yaparken babamla birlikte halkbankasında hesap açmıştık. Şimdi ise reşit oldum ve babamın görmesini istemediğim işlemler var bu hesapta. Babam şu anda banka ile görüşüp hesap hareketlerini görebilir mi?
Yok be knk sadece online alışveriş falan.kanka naptın eskortamı gittin yav senin telefonunu eline alıp bakabilir tek çare o
Emin misiniz bana ben öğrenirim gibi bir şey söylediSenin iznin olmadan göremez
Sizin izniniz olmadan vermezYok be knk sadece online alışveriş falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin misiniz bana ben öğrenirim gibi bir şey söyledi
Onlar nakit çalışıyoreskortamı
Onlar var da bu da lazım oluyorben olsam eşşeğimi sağlam kazığa bağlardım başka hesap aç papara gibi