Neler Yeni

Babam PC parası olsada almak istemiyor nasıl aldirabilirim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan

KaRaM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
beytullah
oyun her zaman oynanır eskiden cs vardı half life vardı gta vice ctiy knight online silkroad lol valorant bak saymakla bitmiyor her yıl üstüne ekleniyor ama sınav 1 kere seneye istesende 8. sınıfa gidemeyeceksin kalmazsan eğer sınavını geç iyi bir puan al güzel bir okula yerleş gerisi gelir ben zamanında üniversite sınavına çalışmadığıma askere gittiğimde pişman olmuştum şimdi açıktan okuyorum üniversiteyi ama yaşımda normal okusaydım daha iyi yerlere gelirdim keşke dememek için çalışmak gerek

ReDanger

80+ Bronze
Zaten diyolarki iyi lise kazan alalım ama sabredemiyorum
Knk banada aynısı oldu şu anda 10.sınıfım ve oturduğum şehrin en iyi fen lisesine gidiyorum. Almadılar almazlar. Para dersen aylık gelire şaşarsın, aylık gelirin yarısının yarısıyla bile 3060'lı sistem alabilirim, ama almıyorlar. Alacak insan her zaman alır. Senin aileni bilmiyorum fakat tanıdığım arkadaşlarımın %92'sinin ailesi almadı, benle aynı okula gelen aynı durumda olan. Ben kendim çalışıp kendi paramla aldım. Kimsenin eline bakma kendin çalış al.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
Ben 8.sınıfım eski bir bilgisayarım var 2gb ram i3 4.nesil onunda anakartı yandı kullanamıyorum arada böyle girip LoL valorant atmak için babama PC almasını söylüyorum ya parayı bahane ediyo(parası var bu arada eminim onun için bidaha yazmayın)bazen duymazdan geliyo yani nasıl aldırabilirm böyle GTX 1650 gibi ekran kartı olan bir PC ?
liseyi bitireli 2 yıl oldu banada almadılar en son kendim aldım dostum almıyorlarsa zorlamanın mantığı yok bence bi bildikleri vardır

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Eğer almak istemiyorsa aldıramazsın. Bu süreçte eğitim hayatın çok daha önemli lise 2. sınıftan sonra iyi kötü bir şey aldır sonra kendi paranı kazanmaya başlayınca istediğin gibi bir pc toplarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,756
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom