Neler Yeni

Babam Soru Çözmene Gerek Yok Diyor

Rulep

80+ Gold
dinleyerek anlarsın ama onu icraate dökmek lazım de hem her ne kadar dinlesende soru çözerek anlamadığını farkına varabiliyorsun

123kral14

80+ Silver
hocaya söyle kitap versin ben öyle yapıom

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.
Parası yok anla işte.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
usta maddi bir sorununuz varsa karışmak gibi olmasın belki baban o yüzden böyle söylemiş olabilir soru şart çözmeden olmuyor lisede

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Durumumuz gayet iyi, 10 k ya pc topladım geçen

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Bütçesi yoksa yapılacak bir şey yok ama özellikle almak istemiyorsa pdf halinde testler var.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.

İyi o zaman babana söyle ki o zaman sınavdan güzel not alamayıp mezuna kalırsam senin paranı yerim benim için sıkıntı yok dersin bak bakalım bu düşünceyle alıyor mu almıyor mu ?

Buna ters psikoloji derler uygula sonuç görürsün emin ol

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Aslında tam tersi soru çözerek öğreneceksin okulda çok az şey öğrenirsin ve hemen unutursun ama soruları doğru çözerek öğrendiğin bilgiler aklından kolayca silinmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında tam tersi soru çözerek öğreneceksin okulda çok az şey öğrenirsin ve hemen unutursun ama soruları doğru çözerek öğrendiğin bilgiler aklından kolayca silinmez.
Bende eski kitaplar var atacak gibiyim eğer çok lazımsa detaylı konuşuruz ptt ile kitap gönderimi sayesinde baya ucuza alırsın kargodan

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
soru çözmenin önemini sana şöyle anlatıyım
arabayı sürmek için ders alırsın ve temel olarak sürersin fakat araba sürerek tecrübe kazanırsın ve daha da gelişirsin
yani demek istediğim şu okulda öğrendiğimiz temel bilgileri soru çözerek geliştirmeliyiz
şahsi önerim baban kitap almıyorsa ve ya maddi durumunuz yok telefondan çözmeni tavsiye ederim onlarca site var :D

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
babana bi format lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Babana reset at normal değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,393
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom