Parası yok anla işte.10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.
Belki de bunu aldıktan sonra sıkıntıya girmiştir.Durumumuz gayet iyi, 10 k ya pc topladım geçen
10K PC alınca sıkıntıya girmez kimse kolay kolay durumları var belliBelki de bunu aldıktan sonra sıkıntıya girmiştir.
10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.
Bende eski kitaplar var atacak gibiyim eğer çok lazımsa detaylı konuşuruz ptt ile kitap gönderimi sayesinde baya ucuza alırsın kargodanAslında tam tersi soru çözerek öğreneceksin okulda çok az şey öğrenirsin ve hemen unutursun ama soruları doğru çözerek öğrendiğin bilgiler aklından kolayca silinmez.
soru çözmenin önemini sana şöyle anlatıyım10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.
Babana reset at normal değil10. sınıfım, babama diyorumki, baba soru bankası alacağım. Oda neden diyor, bende soru çözmek için diyorum. Oda soru Çözmene Gerek yok, öğretmenini dinlersen yaparsın sınavı diyor. Sonuçta öğretmeninin anlattığı şeylerden çıkacak sorular diyor. Tıkandım kaldım, ne cevap vereceğimide bilemedim.