başka plan yok sadece garipsedim eskiden hiç konusunu bu kadar açmazdı şimdi her boş kaldığımızda açıyor her gün denebilir sürekli her an aklında bu konu var.Okudugum kadarıyla 20 yaşındasın sanırım okumuyorsun, yani babanın suçunu anlayamadım kafanda başka bir plan mı var?
Yaşın büyüyor dostum hani boş boş oturucak mısın evde hayatının sonuna kadar ve finansal yükü de artmış olabilir adamınbaşka plan yok sadece garipsedim eskiden hiç konusunu bu kadar açmazdı şimdi her boş kaldığımızda açıyor her gün denebilir sürekli her an aklında bu konu var.
Ayrıca bi bilgiyide eklemek istiyorum liseyi bitirdikten sonra boş kalmiyim diye rahabilitasyon merkezine yazdırdılar aylık 3000 TL'ye ordayken hiç bu konuları açmıyorlardı hiç açmıyorlar bide fakat bi kaç ay gittikten sonra yeni yılda zam yapınca 6000 tl yapınca aylık babam kaydımı sildi işe yaramıyor diye sonra artık bu konuları açmaya başladı yavaş yavaş ocakta sildi kaydı ara ara açtı bu konuları fakat eylül 2023de her gün açmaya başladı denebilir hatta sürekli bişey sordudğum zaman konuyu buraya bağlıyor o kadar diyim.Yaşın büyüyor dostum hani boş boş oturucak mısın evde hayatının sonuna kadar ve finansal yükü de artmış olabilir adamın
okumuyorsan çalış zaten niye yatıyorsunbaşka plan yok sadece garipsedim eskiden hiç konusunu bu kadar açmazdı şimdi her boş kaldığımızda açıyor her gün denebilir sürekli her an aklında bu konu var.
Yukarıda Rahabilitasyonla ilgili yazdığım şeyi okurmusunuz.baban haklı. ben üniversite okuyorum, üstüne part time çalışıyorum. sen ne okul okuyorsun ne çalışıyorsun.
Araba almak istediğini nerden bildiniz ?Araba almak istiyordur belki sen masraf çıkartıyorsundur