Neler Yeni

Babam sürekli işe girmemi istediğini söylüyor

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Okudugum kadarıyla 20 yaşındasın sanırım okumuyorsun, yani babanın suçunu anlayamadım kafanda başka bir plan mı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Okudugum kadarıyla 20 yaşındasın sanırım okumuyorsun, yani babanın suçunu anlayamadım kafanda başka bir plan mı var?
başka plan yok sadece garipsedim eskiden hiç konusunu bu kadar açmazdı şimdi her boş kaldığımızda açıyor her gün denebilir sürekli her an aklında bu konu var.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
başka plan yok sadece garipsedim eskiden hiç konusunu bu kadar açmazdı şimdi her boş kaldığımızda açıyor her gün denebilir sürekli her an aklında bu konu var.
Yaşın büyüyor dostum hani boş boş oturucak mısın evde hayatının sonuna kadar ve finansal yükü de artmış olabilir adamın

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Yaşın büyüyor dostum hani boş boş oturucak mısın evde hayatının sonuna kadar ve finansal yükü de artmış olabilir adamın
Ayrıca bi bilgiyide eklemek istiyorum liseyi bitirdikten sonra boş kalmiyim diye rahabilitasyon merkezine yazdırdılar aylık 3000 TL'ye ordayken hiç bu konuları açmıyorlardı hiç açmıyorlar bide fakat bi kaç ay gittikten sonra yeni yılda zam yapınca 6000 tl yapınca aylık babam kaydımı sildi işe yaramıyor diye sonra artık bu konuları açmaya başladı yavaş yavaş ocakta sildi kaydı ara ara açtı bu konuları fakat eylül 2023de her gün açmaya başladı denebilir hatta sürekli bişey sordudğum zaman konuyu buraya bağlıyor o kadar diyim.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
boş geçirme vaktini çalış sende o zaman

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
senin de bir şeyler yapabildiğini, kazanabildiğini öğrenmek istiyordur ondan istiyordur. ben 17'den beri calısıyom agustosta 20'yim.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,095
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
baban haklı. ben üniversite okuyorum, üstüne part time çalışıyorum. sen ne okul okuyorsun ne çalışıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
baban haklı. ben üniversite okuyorum, üstüne part time çalışıyorum. sen ne okul okuyorsun ne çalışıyorsun.
Yukarıda Rahabilitasyonla ilgili yazdığım şeyi okurmusunuz.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
20 yaşındayım demişsin.Eğer okumuyorsan neden çalışmıyorsun ki zaten.Baban aşırı zengin değilse onuda bırak zengin olsada bir şey yapman lazım.Evde yatıp ne yapmayı amaçlıyorsun onu çözemedim.Adam tabi git çalış diyecek sana.Hedefin ne bir şey mi yapmak istiytorsun o yüzden mi çalışmak istemiyorsun yok keyiftenmi çalışmak istmeiyon

Qbört

80+ Bronze
Baban haksız senin çalışmaman lazım, ona deki "neden bana sürekli çalışmam hakkında sorular sorup köşeye sıkıştırıyorsun" de bundan sonra seni anlayacak ve hayatın sonuna kadar çalışmadan yaşayabileceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,330
Üyeler
167,093
Son üye
EmreBeyy
Top Bottom