Babam tarafından tehdit edildim.

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,060
Arkadaslar babam annemle boşandıktan sonra, annemi zorla eve getirmek icin benim onunla kalmami ve annemi yalnız birakmami istedi.Ben de bunun doğru olmadığını düşünerek kabul etmedim.Bir cok defa tehdit hakaret vb. Seylere maruz kaldım.Kendisi öyle mafya vs da değildir.Ama icimde nedense bi korku var.Etrafimdakiler hic bir sey yapamayacağını sadece konuştuğunu söylüyor, fakat telefonda konustugumuzda sürekli bağırıyor küfürler vs vs.Sizce ne yapmalıyım? Korkum nasıl gider ?

Polise git. Baban da olsa sana bağırarak, hakaret küfür ederek psikolojik baskı yapmaya hakkı yok.

Arkadaslar babam annemle boşandıktan sonra, annemi zorla eve getirmek icin benim onunla kalmami ve annemi yalnız birakmami istedi.Ben de bunun doğru olmadığını düşünerek kabul etmedim.Bir cok defa tehdit hakaret vb. Seylere maruz kaldım.Kendisi öyle mafya vs da değildir.Ama icimde nedense bi korku var.Etrafimdakiler hic bir sey yapamayacağını sadece konuştuğunu söylüyor, fakat telefonda konustugumuzda sürekli bağırıyor küfürler vs vs.Sizce ne yapmalıyım? Korkum nasıl gider ?
Babanızla diğer konuşmanızda senle böyle konuşmamaya dikkat etmesini söyleyin. Sizin adınıza üzüldüm.

Başka Aile Büyüklerine Söylebilirsin Dede , Amca ,Dayı ... ( Senin Tarafında Olumlu Yanında Olucağını Düşünüyorsan )
Herkes biliyor zaten dostum. Anne tarafı hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Polise git. Baban da olsa sana bağırarak, hakaret küfür ederek psikolojik baskı yapmaya hakkı yok.
Haklısın da sunacağım delil yok

Haklısın da sunacağım delil yok
Telefon konuşmalarını kayıt edebilirsin. Bu tür şeyler için pek kanıt şart değil zaten. Maksat babanın ceza alması değil senin olası tehlikelerden korunman.

Durumu polise veya yakınlarınıza anlatabilirsiniz direk size saldırması saçma zaten laf anlıyorsa konuşmayı deneyebilirsiniz, yok hiç iplemiyor durumunda diyorsan eğer yetkililere durumu kesin anlat bir şey yapamaz merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelir döverim seni işte silahim var vururm fln
E yuh kanka bi boşandılar diye kan davası yapsa nasıl bi kafa bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,101
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61