Babam tarafından tehdit edildim.

Aynı dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özgüven sıkıntım var hala
Ya yaparsın aga bu kadar kasma baban diye kendini savunmayı öğrensen yeterli.
beler konunun başını biliyorum ama takip edemedim özet geçer misiniz
noldu ne bitti ?
Pek bir şey olmadı aga babası hala aynı galiba keko model olduğu için çocuğu darlıyor.

Ya yaparsın aga bu kadar kasma baban diye kendini savunmayı öğrensen yeterli.

Pek bir şey olmadı aga babası hala aynı galiba keko model olduğu için çocuğu darlıyor.
Knk yeni bisey oldu.Bugun assagiga kapıya gelmiş beni cafeye bekliyormus ya da polisle gelcekmis korku bastı yine ne yapayım?

Knk yeni bisey oldu.Bugun assagiga kapıya gelmiş beni cafeye bekliyormus ya da polisle gelcekmis korku bastı yine ne yapayım?
Korkma artık hocam git buluş cafe gibi bir yerde sana zarar veremez git konuş son defa, istemiyorsan babanı eşşeğe anlatır gibi anlat böyle bir şeyin olmayacağını söyle üstelik 19 yaşındasın polisle gelse ne olurmuş abi özgürsün sen.

Korkma artık hocam git buluş cafe gibi bir yerde sana zarar veremez git konuş son defa, istemiyorsan babanı eşşeğe anlatır gibi anlat böyle bir şeyin olmayacağını söyle üstelik 19 yaşındasın polisle gelse ne olurmuş abi özgürsün sen.
Dostum gitmek istemiyorum.Kardesime de sonradan yaptıklarını bize anlatmamasi gerektiğini söyledi

Arkadaslar babam annemle boşandıktan sonra, annemi zorla eve getirmek icin benim onunla kalmami ve annemi yalnız birakmami istedi.Ben de bunun doğru olmadığını düşünerek kabul etmedim.Bir cok defa tehdit hakaret vb. Seylere maruz kaldım.Kendisi öyle mafya vs da değildir.Ama icimde nedense bi korku var.Etrafimdakiler hic bir sey yapamayacağını sadece konuştuğunu söylüyor, fakat telefonda konustugumuzda sürekli bağırıyor küfürler vs vs.Sizce ne yapmalıyım? Korkum nasıl gider ?
Kankam anne baba dul gözüküyorsa anne yanına mı baba yanına mı diye soruyorlar eğer sorucakları dönemse mahkemede anne de baban gelmeye felan çalışırsa uzaklaştırma cezası alır

Dostum gitmek istemiyorum.Kardesime de sonradan yaptıklarını bize anlatmamasi gerektiğini söyledi
Ne garip adam yahu bu tamam kanka polisle gelsin bari söyleyeceklerini onlara da söyleyip ne işlem yapılıyorsa yaptırsın görüşmeyin bir daha. Sen yoksa ciddi anlamda daha çok sorun yaşayacaksın haline yazık bi keko yüzünden düştüğün duruma bak.

Ne garip adam yahu bu tamam kanka polisle gelsin bari söyleyeceklerini onlara da söyleyip ne işlem yapılıyorsa yaptırsın görüşmeyin bir daha. Sen yoksa ciddi anlamda daha çok sorun yaşayacaksın haline yazık bi keko yüzünden düştüğün duruma bak.
Öyle oldu valla

Geri