Babam tarafından tehdit edildim.

Korkuyu yenmek çok önemli benim için ve içimdeki korku beni yavaştan depresyona götürüyor.
Baban diye ve biraz keko ruhlu diye kendini bu kadar kasma kapışacak vaziyete gelirseniz kendini hemen sinirlendirmeye bak, korkun anca öyle yavaş yavaş geçer veya kendini savunmayı öğren.

Baban diye ve biraz keko ruhlu diye kendini bu kadar kasma kapışacak vaziyete gelirseniz kendini hemen sinirlendirmeye bak, korkun anca öyle yavaş yavaş geçer veya kendini savunmayı öğren.
Kapisacak vaziyete gelmiyorda hep ucundan dönüyor, travmatik etki yaratmaya başladı.

Kapisacak vaziyete gelmiyorda hep ucundan dönüyor, travmatik etki yaratmaya başladı.
Kendine güvencini geliştirmen lazım yoksa her babanın ani parlamasında içten içe devam eder. Yukarıda hocam gayet iyi açıklamış öyle bir durum olacak ise gerekli payı verecek gücünü topla yeri gelince kullanırsın, baban olması önemli değil sıradan biri gibi gör.

Mevlutteyim şuan bakalım ne olacak

Hiç bir şey yapmadı ne konuştu ne de bisey soyledi.Ama gidip sikayet etmis benimle konusmuyor diye.Komik
Aajsgsh ne garip adam ya onca tehdit vs. yaparken çok atarlı, iş şikayet ve acındırmaya gelince gariban edebiyatına döndürüyor.

beler konunun başını biliyorum ama takip edemedim özet geçer misiniz
noldu ne bitti ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,293
Üyeler
189,056
Son üye
reek035
Geri