- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Geçmiş olsun.
Burası doğru adres değil, Uzmana başvurmak çok daha iyi olur.
Burası doğru adres değil, Uzmana başvurmak çok daha iyi olur.
son derece doğru bir yaklaşım. hastaneler ve içindeki sağlık çalışanları tamamiyle bu iş için var. internette sağlık açısından doğru bilgi bulmak imkansız. o yüzden sağlık konusunda en yakın sağlık kuruluşuna danışmak en doğrusu.Onlar da ne yapmaları gerektiğini düşünüyorlardır ama sağlık konusunda burdan umut bulmak saçma işi okumuş diploma almış kişilere sormak varken.
Ne yapmaları gerektiğini bilmedikleri için soruyorlar çok da kasmana gerek yok. Kimse burada ne tanı koyuyor ne de tedavi veriyor, gerekli yerlere yönlendiriyoruz sadece.Onlar da ne yapmaları gerektiğini düşünüyorlardır ama sağlık konusunda burdan umut bulmak saçma işi okumuş diploma almış kişilere sormak varken.
internete çok güvenmeyin derimArkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
Sorun şurada buraya açılan konuları gördükçe burada umut arıyorlar yanlış olan bu . Her şey için neden doktor var veya onların telefon numaraları var ? Buraya sorulacaksa gerek yok doktora veya arayıp sormak için numaralara.Ne yapmaları gerektiğini bilmedikleri için soruyorlar çok da kasmana gerek yok. Kimse burada ne tanı koyuyor ne de tedavi veriyor, gerekli yerlere yönlendiriyoruz sadece.
https://www.acibadem.com.tr/acibadem-evinizde/ Belli bir yere kadar evet genelde olsa. Tabi bazı durumlarda hastaneye gitmen gerekebilir Mesela Kemik sıkıntıları veya Allah korusun kalp gibi.isterse doktor olsun konudaki görüşüm budur;
Burası genel fikir ve Tarıtışma icin Tanıyı doktor koyar zaten bide mesela doktorluk gibi gözüken mesele buradan da doktora gerek kalmadan cözülebilir mide ağrısı gibi...Sorun şurada buraya açılan konuları gördükçe burada umut arıyorlar yanlış olan bu . Her şey için neden doktor var veya onların telefon numaraları var ? Buraya sorulacaksa gerek yok doktora veya arayıp sormak için numaralara.
Mide ağrısı ve bunun arasında olan farkı anlayamadım çok farklı hastalıklar çünkü ?https://www.acibadem.com.tr/acibadem-evinizde/ Belli bir yere kadar evet genelde olsa. Tabi bazı durumlarda hastaneye gitmen gerekebilir Mesela Kemik sıkıntıları veya Allah korusun kalp gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burası genel fikir ve Tarıtışma icin Tanıyı doktor koyar zaten bide mesela doktorluk gibi gözüken mesele buradan da doktora gerek kalmadan cözülebilir mide ağrısı gibi...
Misal verdim başka bir konuydu o Konuyu acan kisiye soda önerdim sanırsam içmiş ve mide ağrım kesildi demisti. Büyük ve Sıkıntılı hastalıklarda doktora gidilmeli, Bunda kuşku yok.Mide ağrısı ve bunun arasında olan farkı anlayamadım çok farklı hastalıklar çünkü ?
tartışmayacağım. niyetim çok açık.Sorun şurada buraya açılan konuları gördükçe burada umut arıyorlar yanlış olan bu . Her şey için neden doktor var veya onların telefon numaraları var ? Buraya sorulacaksa gerek yok doktora veya arayıp sormak için numaralara.
Benim de amacım belli yeri değil basit şeyler hariç.tartışmayacağım. niyetim çok açık.