Neler Yeni

Babama bir şey olurmu?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Geçmiş olsun.
Burası doğru adres değil, Uzmana başvurmak çok daha iyi olur.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Onlar da ne yapmaları gerektiğini düşünüyorlardır ama sağlık konusunda burdan umut bulmak saçma işi okumuş diploma almış kişilere sormak varken.
son derece doğru bir yaklaşım. hastaneler ve içindeki sağlık çalışanları tamamiyle bu iş için var. internette sağlık açısından doğru bilgi bulmak imkansız. o yüzden sağlık konusunda en yakın sağlık kuruluşuna danışmak en doğrusu.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Onlar da ne yapmaları gerektiğini düşünüyorlardır ama sağlık konusunda burdan umut bulmak saçma işi okumuş diploma almış kişilere sormak varken.
Ne yapmaları gerektiğini bilmedikleri için soruyorlar çok da kasmana gerek yok. Kimse burada ne tanı koyuyor ne de tedavi veriyor, gerekli yerlere yönlendiriyoruz sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
internete çok güvenmeyin derim
baş ağrısına kanser diyen bile var hastane en doğru çözüm

Aware

80+ Silver
Ne yapmaları gerektiğini bilmedikleri için soruyorlar çok da kasmana gerek yok. Kimse burada ne tanı koyuyor ne de tedavi veriyor, gerekli yerlere yönlendiriyoruz sadece.
Sorun şurada buraya açılan konuları gördükçe burada umut arıyorlar yanlış olan bu . Her şey için neden doktor var veya onların telefon numaraları var ? Buraya sorulacaksa gerek yok doktora veya arayıp sormak için numaralara.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
isterse doktor olsun konudaki görüşüm budur;
https://www.acibadem.com.tr/acibadem-evinizde/ Belli bir yere kadar evet genelde olsa. Tabi bazı durumlarda hastaneye gitmen gerekebilir Mesela Kemik sıkıntıları veya Allah korusun kalp gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun şurada buraya açılan konuları gördükçe burada umut arıyorlar yanlış olan bu . Her şey için neden doktor var veya onların telefon numaraları var ? Buraya sorulacaksa gerek yok doktora veya arayıp sormak için numaralara.
Burası genel fikir ve Tarıtışma icin Tanıyı doktor koyar zaten bide mesela doktorluk gibi gözüken mesele buradan da doktora gerek kalmadan cözülebilir mide ağrısı gibi...

Aware

80+ Silver
https://www.acibadem.com.tr/acibadem-evinizde/ Belli bir yere kadar evet genelde olsa. Tabi bazı durumlarda hastaneye gitmen gerekebilir Mesela Kemik sıkıntıları veya Allah korusun kalp gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burası genel fikir ve Tarıtışma icin Tanıyı doktor koyar zaten bide mesela doktorluk gibi gözüken mesele buradan da doktora gerek kalmadan cözülebilir mide ağrısı gibi...
Mide ağrısı ve bunun arasında olan farkı anlayamadım çok farklı hastalıklar çünkü ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Mide ağrısı ve bunun arasında olan farkı anlayamadım çok farklı hastalıklar çünkü ?
Misal verdim başka bir konuydu o Konuyu acan kisiye soda önerdim sanırsam içmiş ve mide ağrım kesildi demisti. Büyük ve Sıkıntılı hastalıklarda doktora gidilmeli, Bunda kuşku yok.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
tartışmayacağım. niyetim çok açık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom