Neler Yeni

Babama bir şey olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berke Şen
Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
sol kol ise kalple ilgili olabilir kesinlikle doktora gözükün çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum değildir

Aware

80+ Silver
Böyle konuları sağlık bölümüne açmak yerine doktora gitseniz ? Ayrıca forumda niye sağlık bölümü var anlamıyorum forumda doktor varsa söylesin onu ekleyelim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Böyle konuları sağlık bölümüne açmak yerine doktora gitseniz ? Ayrıca forumda niye sağlık bölümü var anlamıyorum forumda doktor varsa söylesin onu ekleyelim.
Tıp okuyan öğrenciler var.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
öncelikle geçmiş olsun ama çok bir şey olacağını sanmam zaten krem verilmiş size

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Dostum öncelikle geçmiş olsun. Baban hastaneye gitmiş ve ilaçlar verilmişse endişelenecek bir şey yok. Eğer baban hala durumundan şikayetçiyse tekrar hastaneye gidip orada hocalarımız tarafından gereken tetkikler yapılır tedavisi uygulanır. İnternetten edindiğimiz bilgilerle doktorların koyduğu teşhisi sorgulamayalım. Tıp öğrencisi olarak söylüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3