Babama bir şey olurmu?

Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
sol kol ise kalple ilgili olabilir kesinlikle doktora gözükün çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum değildir

Böyle konuları sağlık bölümüne açmak yerine doktora gitseniz ? Ayrıca forumda niye sağlık bölümü var anlamıyorum forumda doktor varsa söylesin onu ekleyelim.

Böyle konuları sağlık bölümüne açmak yerine doktora gitseniz ? Ayrıca forumda niye sağlık bölümü var anlamıyorum forumda doktor varsa söylesin onu ekleyelim.
Tıp okuyan öğrenciler var.

Arkadaşlar Babamla beraber bir mağazaya gitmiştik babam yerde düştü sonra 1-2 hafta sonra kolum sancıyor dedi. Sonra hastaneye gitti, doktor iltihap kaçmış demiş. Krem ve 2 tane ilaç vermiş sizce babamın kolunu kaybetme gibi bir durumu var mı? Araştırdım da kemik iltahabı falan varmış.
öncelikle geçmiş olsun ama çok bir şey olacağını sanmam zaten krem verilmiş size

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Baban hastaneye gitmiş ve ilaçlar verilmişse endişelenecek bir şey yok. Eğer baban hala durumundan şikayetçiyse tekrar hastaneye gidip orada hocalarımız tarafından gereken tetkikler yapılır tedavisi uygulanır. İnternetten edindiğimiz bilgilerle doktorların koyduğu teşhisi sorgulamayalım. Tıp öğrencisi olarak söylüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Mümkünse özel hastaneye gidip sorun. Devlette cidden uğraşmıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,879
Üyeler
185,185
Son üye
sfkulusoy1
Geri