Neler Yeni

Babama Nasıl Bu Durumu Anlatacağım

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Gamegarajdan bir sistem alacağız ancak babamın çalıştığı yerdeki insanlar güyya demişki oraya gidip pazarlık yapıp alabiliyorsunuz biz aldık ben böyle bir durum olmadığını biliyorum çünkü kurumsal bir firma ancak babama anlatamıyorum illahide gidicem diyor çok uzağımızda kalıyor yerleri ve bugün siparişi oluşturmam gerekiyor nasıl anlatırım bu durumu

1905

80+ Silver
hocam örneğin indirimde bi sistem aldıysanız normal fiyatı buydu ben bu fiyata alıcam zaten indirimli hali bu diyebilirsiniz. veya önermiyorum ama yalan söyleyerek fiyat 20kydı ben 15kya aldım diyebilirsiniz.

Zechion

80+ Silver
Gamegarajdan bir sistem alacağız ancak babamın çalıştığı yerdeki insanlar güyya demişki oraya gidip pazarlık yapıp alabiliyorsunuz biz aldık ben böyle bir durum olmadığını biliyorum çünkü kurumsal bir firma ancak babama anlatamıyorum illahide gidicem diyor çok uzağımızda kalıyor yerleri ve bugün siparişi oluşturmam gerekiyor nasıl anlatırım bu durumu
Hocam pazarlık dedikleri belki nakitte indirim falandır. Hatırladığım kadarıyla nakitte indirim itopyada vardı. Tam olarak emin değilim.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam örneğin indirimde bi sistem aldıysanız normal fiyatı buydu ben bu fiyata alıcam zaten indirimli hali bu diyebilirsiniz. veya önermiyorum ama yalan söyleyerek fiyat 20kydı ben 15kya aldım diyebilirsiniz.
Daha almadım alacaktık bugün ancak güyya çalışma yerinde pazarlık var demişler deli oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam pazarlık dedikleri belki nakitte indirim falandır. Hatırladığım kadarıyla nakitte indirim itopyada vardı. Tam olarak emin değilim.
Nakit almayacağız zaten

1905

80+ Silver
Daha almadım alacaktık bugün ancak güyya çalışma yerinde pazarlık var demişler deli oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nakit almayacağız zaten
hocam zaten şu bilinçisz çevreden neler çektiğinizi tahmin edebiliyorum. çok can sıkıcı durum. eğer doğruyu söylemek isterseniz de şu şekilde anlatmak en doğrusu bana göre. baba firmanın sahibi dükkanda çalışmıyor kendi evinden çalışıyor, mağazadaki çalışanlar maaşlı çalışan indirim yapamazlar kendi malı değil.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
canlı desteği falan varsa arayıp onlarla konuşsun öyle durumu anlayabilir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Konu komik ama zor durumda bırakan bir konu pc 20 k ise 23 k dan 20 k yaptım fln de çözülmessede evinize gelip ne hakla pazarlık yaparsınız demiyecekler öyle bir anı olarak kalır burdan çıkaracağım zonuç sabit fikirli olmayın!

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ilhan karakaya
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Telefon edilebilir, ama babanızın gönlünü kırmadan ikna etmeye çalışın veya hiç ellemeyin gitsin pazarlığını denesin sonuçta bir şey eksilmez sizden. :) Heyecanına yenik düşme sabret alınır elbet. Yaparsa kar kardır. Yapamaz ise gece alırsın ne olacak. :) Böyle düşünmeye çalış.

Babanı ikna etmeye çalışırken hem bilgisayardan olma hem de gönülü kırma önemli olan bu.

Top Bottom