Denendi doğruSondakini yapmazsa alamaz diye biliyorum hocam doğru mu ?
babama dün laptopun(12 senelik) menteşeleri mahvoldu bi tane monitör lazım dedim oda dedi ne kadar 2000 tl dedim o kadar verilmez ayın 2 sine kadar bekle sana sağlam bi laptop alalım dedi inanılmaz mutlu oldum dene belki olurDün laptopu savunuyordum ama şimdi masaüstü istiyorum nasıl aldırabilirim veya alabilirim para biriktirebilirim zaten laptop var babam kendine telefon alacaktı ben istedim diye bana eski tel kalacaktı onu iptal edip öyle yapabiliriz ne olur yardım edin yılbaşına kadar vakit var ne olur
babama dün laptopun(12 senelik) menteşeleri mahvoldu bi tane monitör lazım dedim oda dedi ne kadar 2000 TL dedim o kadar verilmez ayın 2 sine kadar bekle sana sağlam bi laptop alalım dedi inanılmaz mutlu oldum dene belki olur
yani malesef belki apu sistem aldırabilirsinKardeş laptop çok para
Bende yaptım tokadı vurdu ama ertesi gün aldı sorun yokssss.Sondakini yapmazsa alamaz diye biliyorum hocam doğru mu ?
1. Yanlış Kategori Teknik Bir Sorun DeğilDün laptopu savunuyordum ama şimdi masaüstü istiyorum nasıl aldırabilirim veya alabilirim para biriktirebilirim zaten laptop var babam kendine telefon alacaktı ben istedim diye bana eski tel kalacaktı onu iptal edip öyle yapabiliriz ne olur yardım edin yılbaşına kadar vakit var ne olur
Bence fazla durumunuz yoksa zorlama ben kendim para biriktirdim babam da biraz ekledi aldım bir sistemKardeş laptop çok para