Yardım Babama nasıl PC aldırabilirim ?

Ben online ders ve genel olarak ihtiyacım olduğunu söyledim, biraz sabrettim, istediğime ulaştım. Biraz da nasip işi hiç beklemediğim bir anda aldık.

Yine açıldı ve açılıyor haqqusdan sonraki kara delik

Laptopu satır o fiyatın üstüne cüzi bir miktarda babandan bütçe ise ve 2.el ve sıfır karışımı bir sistem kur.

1599775804088.png

Günlük PC aldırma konusu açılmış.

Dün laptopu savunuyordum ama şimdi masaüstü istiyorum nasıl aldırabilirim veya alabilirim para biriktirebilirim zaten laptop var babam kendine telefon alacaktı ben istedim diye bana eski tel kalacaktı onu iptal edip öyle yapabiliriz ne olur yardım edin yılbaşına kadar vakit var ne olur 😭 😭 😭
babama dün laptopun(12 senelik) menteşeleri mahvoldu bi tane monitör lazım dedim oda dedi ne kadar 2000 tl dedim o kadar verilmez ayın 2 sine kadar bekle sana sağlam bi laptop alalım dedi inanılmaz mutlu oldum dene belki olur

babama dün laptopun(12 senelik) menteşeleri mahvoldu bi tane monitör lazım dedim oda dedi ne kadar 2000 TL dedim o kadar verilmez ayın 2 sine kadar bekle sana sağlam bi laptop alalım dedi inanılmaz mutlu oldum dene belki olur

Kardeş laptop çok para

Dün laptopu savunuyordum ama şimdi masaüstü istiyorum nasıl aldırabilirim veya alabilirim para biriktirebilirim zaten laptop var babam kendine telefon alacaktı ben istedim diye bana eski tel kalacaktı onu iptal edip öyle yapabiliriz ne olur yardım edin yılbaşına kadar vakit var ne olur 😭 😭 😭
1. Yanlış Kategori Teknik Bir Sorun Değil
2. olarakda Ben babama ders çalışacam diye ikna etmiştim PC almak için sende yap

• Beğen
Reaksiyonlar: Faze
Geri