Neler Yeni

Babama nasıl yaranabilirim

Sagittarius

80+ Silver
Yani senin derdin babanla barışmak değil ondan para koparmak.
(babanın dediği çok doğru hayırsız evlatsın.)
Haklısın benim kendime bile yararim yok aslında parada değil mesele yarın ölsem küs gidecem yarın yaşayacağım garantimi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Babam beni evden attı baya oluyor 18 yaşındayım babalar günü babama Hediye alicaktim para biriktirmiş tim babam iPhone 11 beğenmişti "yaw ne güzel telefon" falan demişti Tartışmış tık benim işim var senden çok kazanıyom diye saygısızlık yapmıştım sonra gönlünü alırım demiştim babalar günü geliyordu ona ben işimde para biriktire biriktire aldım eve gidiyordum aradı "Hayırsız evlat dedi git paranla yaşa nankör evlat demişti" yıkıldım lan ben sonra eve geldim kapıyı çaldım valizi verdi yüzüme tak diye kapadı çaldım çaldım açmadı bende ayrıldım Kayseri'de yaşıyorduk ben bakkalda çalışıyordum sonra bakkalci reisten paramı istedim Ankara'ya gittim 2+1 eve yerleştim :( uzgundum eşya yoktu yere çarşaf serdim uyudum sonra iş aradım kiramı vermem gerekliydi sağolsun bı arkadas edindim babasına biri lazımmış yanında çalışacak bana yazılım öğretti ofisini temizledim çay getir götür işleri falan yaptıktan sonra PC almamı istedi nasıl olacak param yoktu biz izlemeyi biliyorduk sonra param oldu şimdi babamı özledim nasıl yaranacam barisacam babamla
Özür dileme veya yaranma bu pişmanlığını at önce.
Belli bir süreden sonra düzelir aranız bence.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Hak etmişsin sürünürsün umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0