Neler Yeni

Öneri babama telefon alıcam önerilerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Bütçe
15000
babam telefonda youtubede sürekli film izliyor. şu anki telefonu kastığı için kasmayacak bi telefon lazım. kamera ile fln çok işi yok. bataryası uzun gidicek işlemcisi güzel f/p telefon lazım önerilerinizi bekliyorum. bütçem 15.000 tl.

hamzaersoy

80+ Bronze
şu vergisiz telefon muhabbeti vardı koşullara uygun güzel bir şey varsa ona bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi o koşullara uygun 2gbdan fazla rami olanm telefon varsa

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
babam telefonda youtubede sürekli film izliyor. şu anki telefonu kastığı için kasmayacak bi telefon lazım. kamera ile fln çok işi yok. bataryası uzun gidicek işlemcisi güzel f/p telefon lazım önerilerinizi bekliyorum. bütçem 15.000 tl.
Samsung a35 yeterli olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu vergisiz telefon muhabbeti vardı koşullara uygun güzel bir şey varsa ona bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi o koşullara uygun 2gbdan fazla rami olanm telefon varsa
vergisiz telefon için üniversite okumam lazım ama lise sonum şu anda :(

EsdeathSama

80+ Bronze
Honor 90 biraz bütçenin üstünde sanırım. Kamerada ois olmaması dışında bir eksi özelliği yok.

hamzaersoy

80+ Bronze
sıfır değil de ikinci el bakarsan şöyle ekranı 120hz olan pili iyi giden güzel androidler bulabilirsin ucuza. babanı etkilemeyecek kusurları olursa fiyatı da çok uyguna gelmiş olur hem. arka kapağında çatlak olabilir mesela, kılıf takıp kullanmasını sağlayın ve çok da ucuza almış olursunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
sıfır değil de ikinci el bakarsan şöyle ekranı 120hz olan pili iyi giden güzel androidler bulabilirsin ucuza. babanı etkilemeyecek kusurları olursa fiyatı da çok uyguna gelmiş olur hem. arka kapağında çatlak olabilir mesela, kılıf takıp kullanmasını sağlayın ve çok da ucuza almış olursunuz
ikinci el telefon bakmayı düşündüm ama ikinci elde ne alabilirim bilmiyorum ve daha önce ikinci el elektronik cihaz almadığım için alırken korkuyorum yani. ikinci el model öneriniz varsa bakarım almayı düşünürüm.

hamzaersoy

80+ Bronze
ikinci el telefon bakmayı düşündüm ama ikinci elde ne alabilirim bilmiyorum ve daha önce ikinci el elektronik cihaz almadığım için alırken korkuyorum yani. ikinci el model öneriniz varsa bakarım almayı düşünürüm.
ben de androidlerden pek anlamam ama epey, akakce,cimri gibi sitelerde kategorize ederek telefon inceleyebilyiorsun. mesela sıfır fiyatı maksimum 22bin tl, ekran hızı 120hz, piyasaya sürülme tarihini de son birkaç yıl olarak ayarla ve gözüne kestirdiklerini ikinci el sitelerinde aramaya başla. bu aşamaları yapınca aklına mutlaka birkaç tanesi yatar ve emin ol epey de kâra geçersin. anne babalara telefon alırken fazla kullanmıyorlarsa sıfır telefon almaman tarafındayım ben

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
X6 PRO alabilirsin.

Top Bottom