Reeder p13 plus bakabilirsinÖnerilerinizi bekliyorum Türkiye garantili olması ve satıcının güvenli olması benim için önemli.
Garantili olması pek bir şey ifade etmiyor hocam ama ben yd tercih ederdim parana yazık olmaması açısından ama tercih sizin.Önerilerinizi bekliyorum Türkiye garantili olması ve satıcının güvenli olması benim için önemli.
2 gün önce arkadaşa aldık Redmi note 11 se modelini 3.600 gibi bir fiyata yurt dışı cihazı düşük bütçede çok kötü telefonlar var garantili almak isterseniz boşa gider para.Önerilerinizi bekliyorum Türkiye garantili olması ve satıcının güvenli olması benim için önemli.
silReeder p13 plus bakabilirsin
Nereden aldınız birde cihazı yurtiçi kayıt yaptırırsak ne kadar.2 gün önce arkadaşa aldık Redmi note 11 se modelini 3.600 gibi bir fiyata yurt dışı cihazı düşük bütçede çok kötü telefonlar var garantili almak isterseniz boşa gider para.
Fp olarak 4gb ram ile Android 11 sunan iyi bir telefon aile büyükleri için ideal. Ayrıca p10c kullanmış biri olarak reeder kötü bir marka sayılmaz.
Bütçeniz ne kadar?Önerilerinizi bekliyorum Türkiye garantili olması ve satıcının güvenli olması benim için önemli.
Başlıkta yazıyor 4000-4500Bütçeniz ne kadar?