Nasıl hayırsız evlat olunur:Haber vermeden sat değiştir
Sıfır bakıyorum. Umarım ettiğiniz beddua sizi bulur.Belki aldığın kart fırınlanmış çıkarda ortada kalırsin mis gibi
knk bence saçma olur 1700 bu devirde para değilki 1 haftada biter4700'e Rog Strix 1660Ti buldum. 6400 e RX 5600XT mi satıp geçmek istiyorum. 1700 cebimde kalacak ve çok karlı olacak. Babama bu durumu anlatacağım ama sizin de yorumunuz var mıdır? Sizce mantıklı mı? Kurmamı önereceğiniz bir cümle var mı? @zbabomen
Beddua etmiyorum fikir veriyorum şimdi kartını satacaksın babanı ikna edebilirsen sen kartını biliyosun tanıyosun temiz kart aldığın kartın fırınlanmadığını kazım yapılmadığını nerden bileceksin ikinci el ekran kartı sıkıntılı ayık ol.Sıfır bakıyorum. Umarım ettiğiniz beddua sizi bulur.
Anlamıyorsunuz sanırım. Sıfır bakıyorumBeddua etmiyorum fikir veriyorum şimdi kartını satacaksın babanı ikna edebilirsen sen kartını biliyosun tanıyosun temiz kart aldığın kartın fırınlanmadığını kazım yapılmadığını nerden bileceksin ikinci el ekran kartı sıkıntılı ayık ol.
Sıfır olduğunu nerden anlıyorsunuz peki?Anlamıyorsunuz sanırım. Sıfır bakıyorum Alıntıyı görüntüle
Kart "az kullanılmış" mış @zbabomen adam bu ilandan vazgeçtim.Anlamıyorsunuz sanırım. Sıfır bakıyorum Alıntıyı görüntüle
Bu ilandan vazgeçtim zaten hocam kartı sıfır kategorisine koymuş ama yazdım adama çok az kullanılmış dedi vaz geçtim 0 açılmamış kutulu garantili ürün bakıyorum.Sıfır olduğunu nerden anlıyorsunuz peki?
O biraz zor hocamKart "az kullanılmış" mış @zbabomen adam bu ilandan vazgeçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ilandan vazgeçtim zaten hocam kartı sıfır kategorisine koymuş ama yazdım adama çok az kullanılmış dedi vaz geçtim 0 açılmamış kutulu garantili ürün bakıyorum.
1700TL kar duyan her baba sen daha cümleni bitmeden sat der4700'e Rog Strix 1660Ti buldum. 6400 e RX 5600XT mi satıp geçmek istiyorum. 1700 cebimde kalacak ve çok karlı olacak. Babama bu durumu anlatacağım ama sizin de yorumunuz var mıdır? Sizce mantıklı mı? Kurmamı önereceğiniz bir cümle var mı? @zbabomen