Neler Yeni

Çözüldü✓ Babamı ikna edemiyorum

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
Yaklaşık 3.5 aydır babamla anlaştık ve max 20.000TL olan bir bilgisayar almaya karar verdik. Ama babam 1.5 aydır alıcam diyip erteliyor, konusunu açtığımda bahane bulup konuyu kapatıyor. Bende artık bıktım max 8k olan en iyi bisikleti önerir misiniz?
Ya da farklı tavsiyelerde verebilirsiniz.
boyum 1.70

Zqof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Bedirhan OZAN
Yaklaşık 3.5 aydır babamla anlaştık ve max 20.000TL olan bir bilgisayar almaya karar verdik. Ama babam 1.5 aydır alıcam diyip erteliyor, konusunu açtığımda bahane bulup konuyu kapatıyor. Bende artık bıktım max 8k olan en iyi bisikleti önerir misiniz?
boyum 1.70
Aynı sorunu bende yaşadım. 2 Yılın sonunda alabildim.

SametSW

80+ Bronze
boyum 1.70
Hocam bilgisayardan bisiklete nasıl geçtiniz hayret vallaha

rtxcan

80+ Bronze
boyum 1.70
Zorlamayın kardeşim babanızı ikinci el topla kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmetucar
Babanizi bilgisayar yada bisiklet icin zorlamayin yapabiliyosaniz kendiniz ikinci el pc toplayin 20k degilde 3 5 k olsun sende ben biseyler basardim diye mutlu olursun babanda mutlu olur

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
dostum inatcı biriyse o adamdan bişi olmaz kendin calısıp alcan beni her seferinde kanser ediyo kendisi bak simdi de interneti kapamayı ögrenmis inti kapadı tamamen ZEVKİ ben 12 13 yasında bebe de değilim sinirim bozuluyor parasını ödicem dedigimde bana bahaneler uyduruyor hevesimi kaçırıyor pc alamadım sebebi tamamen peder para kolay kazanılmıyo deseniz vs. parasını 3 ay içinde tamamlayacaktım ayrıca durumumuz varken bahaneler uyduruluyor bana kimse gelip bir sekildr savunma da yapmasın abi adam milletle ugrasmaktan zevk alıyo kimse kalmayınca gelip bana bulasıyo yakında yanında kalmıycam kişiliğini biliyorum neler diyceğini ne kadar küfrediceğini de biliyorum ama ben mutlu değilim burda içimi dökmek istedim bir kere mutlu oluyorum gelip canımı sıkıyo

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu bende yaşadım. 2 Yılın sonunda alabildim.
Bro resmen dalga geçiyor. Durumumuz gayet iyi, yani babam darda değil. Bana arkadaşımın yerine gidip ordan alalım diyor fakat PC ATTACK ile aynı parçaları ona söylesek parçalar onda yoktur ve sipariş eder 5-6 bin kâr ekler senide kazıklar diyorum dinlemiyor.
bu bilgisayar fiyatına göre aşırı uygun diyorum iknâ ediyorum o konuda bu sefer internetten alamam bozulursa ne yapacaz ( konularıma bakabilirsiniz ) diyor. O konuda da iknâ ediyorum bu sefer pahalı diyor. Anlaştığımız paranın altında bile diyorum emoji atıp geçiştiriyor ne yapacağım ben:/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayardan bisiklete nasıl geçtiniz hayret vallaha
çaresizlik

Zorlamayın kardeşim babanızı ikinci el topla kardeşim
Maddi zorluğumuz yok.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
boyum 1.70
Hocam ben bilgisayarı almak için eski milattan kalma sistemimdeki ana kartta ki pinleri yamultmuştum ve haliyle aldılar :D

Hocam ben bilgisayarı almak için eski milattan kalma sistemimdeki ana kartta ki pinleri yamultmuştum ve haliyle aldılar :D
tabii o zamanlar işimiz yoktu şimdi işimiz var tüm parçaları upgradeliyoruz :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
boyum 1.70
Şunu söyleyim o bisikleti alırsan daha bilgisayarın bahsini bile açamazsın 😀

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
boyum 1.70
kural 1 asla bir sonraki hareketini belli etme

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
Şunu söyleyim o bisikleti alırsan daha bilgisayarın bahsini bile açamazsın 😀
evet bunun farkındayım ve pc için gidebileceğim kadar gitmek istiyorum. Ama kabul etmeyeceğini de biliyorum, etse bile 2-3 ay daha bekletir o zamana kadar fiyatlar artar pch attack bile 28k falan olur diye düşünüyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
evet bunun farkındayım ve pc için gidebileceğim kadar gitmek istiyorum. Ama kabul etmeyeceğini de biliyorum, etse bile 2-3 ay daha bekletir o zamana kadar fiyatlar artar pch attack bile 28k falan olur diye düşünüyorum.
Vatandan falan iyi bir sistem yakalamaya çalışın olmazsa. Genelde vatandan almaya bir şey denmiyor 😀

Top Bottom