Neler Yeni

babamı ikna etmek

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhabalar benim telefonum j5 2015 model. Eskiden annem kullanıyordu anneme yeni telefon alındığı için ben kullanıyorum.1 2 yıl gibi süredir bende telefon ama artık baya bi eskidi.Telefon hem yavaş hem arada dokunmatiği bozulabiliyor (telefona dokununca bir şey olmuyor kendi kendine dokunuyor). Babama yeni telefon almak istediğimi söylüyorum ama telefona ihtiyacın yok diyor. paranın Yarısını ben vereyim desemde kabul etmiyor. Sizce nasıl ikna edebilirim?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
maddi durumunuz kotuyse hic elleme babana bende suan grandprime var haylada kulaniyom elindekinin kiymetini bil telefon zaten oyun oynamak icin degil aramak icindir

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Fatih Çetinkaya
bu duruma alışabilir misin yoksa gerçekten telefonun kullanılamaz haldemi ?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Merhabalar benim telefonum j5 2015 model. Eskiden annem kullanıyordu anneme yeni telefon alındığı için ben kullanıyorum.1 2 yıl gibi süredir bende telefon ama artık baya bi eskidi.Telefon hem yavaş hem arada dokunmatiği bozulabiliyor (telefona dokununca bir şey olmuyor kendi kendine dokunuyor). Babama yeni telefon almak istediğimi söylüyorum ama telefona ihtiyacın yok diyor. paranın Yarısını ben vereyim desemde kabul etmiyor. Sizce nasıl ikna edebilirim?
Ailenin maddi durumunun nasıl olduğuna bağlı yani evde bişey bozulsa mesela direk alabiliyolarsa düşünmeden tamam iyidir ayrıca aqa telefona çok gerek yokki alo desin yeter oğlum nolcak tek derdin bu olsun aw millet nelerle uğraşıyor ayrıca sen kaça gidiyorsun

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
aynısını yaşamıştım neyse hatta aynı modeldi seninkiyle neyseki bu sene alındı bana telefon kurtuldum j5 ten

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maddi durumumuz iyi Allah'a Şükür babam daha yeni emekli oldu
bu duruma alışabilir misin yoksa gerçekten telefonun kullanılamaz haldemi ?
telefonum kullanılmaz halde değil ama artık şarjı çok hızlı bitiyor ve dediğim gibi dokunmatikte sorun çıkartıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısını yaşamıştım neyse hatta aynı modeldi seninkiyle neyseki bu sene alındı bana telefon kurtuldum j5 ten
nasıl aldıklarını söyler misin yani sen mi ikna ettin?

RmzDayi

80+ Silver
gerçekten de telefona ihtiyacın yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Fatih Çetinkaya
çok uçuk fiyatlara gitmeden nazikçe ve içten söylersen alabilir diye düşünüyorum yani bir telefona 1500-3000 arasında verilmesi en mantıklı tercih olduğunu düşünüyorum tabi bu herkes için değil türkiye ortalaması olarak söylüyorum. :)

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok uçuk fiyatlara gitmeden nazikçe ve içten söylersen alabilir diye düşünüyorum yani bir telefona 1500-3000 arasında verilmesi en mantıklı tercih olduğunu düşünüyorum tabi bu herkes için değil türkiye ortalaması olarak söylüyorum. :)
bende 1500 tl lik bir telefon sormuştum zaten ama olmaz demişti

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben de j7 2015 kulanıyorum s10 dan geçtim telefonum bozuldu pahalı olunca da yaptırmadılar evdeki yedek telefondu ama bana problem olmuyor eğer cidden kullanılmaz değilse alma

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
ben de j7 2015 kulanıyorum s10 dan geçtim telefonum bozuldu pahalı olunca da yaptırmadılar evdeki yedek telefondu ama bana problem olmuyor eğer cidden kullanılmaz değilse alma
ben telefonumu aktif olarak kullanıyorum ve şarjı çok hızlı bitiyor mesela şarj %19 dayken 10 saniye içinde %15 e düşmeye başladı şarj %10 lara düştüğündeyse dokunmatikte sorun çıkıyor

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben telefonumu aktif olarak kullanıyorum ve şarjı çok hızlı bitiyor mesela şarj %19 dayken 10 saniye içinde %15 e düşmeye başladı şarj %10 lara düştüğündeyse dokunmatikte sorun çıkıyor
kankam sağlam bir pil ile çözülüyor ilk başta bende de öyleydi yenisini aldım 50 TL'ye bir gün olmasa da 6 saat civarı gidiyor biraz sabredersen pandemi vs bitse daha ikna edici olursun ekonominin ne olacağı hiç belli değil çünkü pandemi bitince eski telefonumu yaptırmayı kabul ettiler benimkiler çünkü belki sizde de daha makul olur

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
kankam sağlam bir pil ile çözülüyor ilk başta bende de öyleydi yenisini aldım 50 TL'ye bir gün olmasa da 6 saat civarı gidiyor biraz sabredersen pandemi vs bitse daha ikna edici olursun ekonominin ne olacağı hiç belli değil çünkü pandemi bitince eski telefonumu yaptırmayı kabul ettiler benimkiler çünkü belki sizde de daha makul olur
abimin eski telefonunu yaptırmayı teklif ettim ama daha önce yaptırtmıştık sanırım yapamamışlar olmamıştı o yüzden olmuyor o telefon diye ona da hayır diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el telefonlara baksam belki izin verir ama 2.el de hangi telefonun temiz olduğunu bulmak çok zor

Son düzenleme:
Top Bottom