Babamı nasıl ikna ederim?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
Babamla PC almaya karar verdik bütçe fln her şey belli ama babam illa laptop istiyor.Ben seyahat yapan ve kurslara giden biri degilim.Babami nasil ikna ederim masaustu almaya?

fiyatları hakkında konuş . 5k ya basit bi laptop alırken masaüstünde 5k ya canavar alırsın ;)

Babamla PC almaya karar verdik bütçe fln her şey belli ama babam illa laptop istiyor.Ben seyahat yapan ve kurslara giden biri degilim.Babami nasil ikna ederim masaustu almaya?
Çok pahalıya geliyor de

fazla pahalı de masaüstü güzel ekran de

O zaman git konuş onlara

Ramiz Karaeski emaneti olan bu Şehri-i İstanbulu geri alacakmış de, de onlara tamam mı?

(Ben yine taktım bu diziye :D)

ekran daha büyük de

geçen günlerde 8000 TL ye 1050 Tİ lı laptop gördüm
o paraya bugün monitör dahil RTX 2060 lı masaüstü pc toplanıyor

sadece evde duracaksa ve şarjda kalacaksa laptop almanın bence mantığı yok laptop da taşınabilir güce para veriyorsun eğer yerinde kalacaksa taşınabilir güce para vermenin mantığı yok ve 4000tl lik bir masaüstü ile bir laptopu güç testine sokarsan her türlü masaüstü alacaktır
babanda haklı yok geliştir yok ram tak yok onu ekle uğraşmak istemiyor olabilir

Aynı fiyatta laptop ve masaüstü bilgisayarlarda,laptop masaüstüne göre çöp oluyor.Masaüstü toplayın mutlaka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,650
Üyeler
188,141
Son üye
Peter Dursin
Geri