Neler Yeni

Babamı nasıl ikna edicem?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Yaşın kaç bilmiyorum ama bence babanı ikna etmek yerine part time çalışıp kendin almalısın. Hem para kazanmanın zorluğunu yaşarsın hemde kendini yük hissetmezsin.
aynen fırın veya küçük market bayilerinde çalışıp para çıkarabilir istediği şey için

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerem

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kendi paranı kazanmayı deneyebilirsin. Katılıyorum arkadaşlara. Şahsi fikrim olarak kendi paranı kazanmak kadar güzel bir duygu yok gerçekten.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Para biriktir kanka. Çalışma imkanın varsa çalış. Baban iyi niyetli biriyse emeğini isteğini görüp sana yardımcı olacaktır. Bizzat yaşadım durumu. Çok şükür aldık ama biraz geç oldu.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Yaşın kaç bilmiyorum ama bence babanı ikna etmek yerine part time çalışıp kendin almalısın. Hem para kazanmanın zorluğunu yaşarsın hemde kendini yük hissetmezsin.

Saati 6 TL ye bir kafede çalışıp, bir bardak çay parasına mı çalışsın çocuk? Gençlerin bir gençlikleri var, ona da göz dikmiş durumdayız. Avrupada desen belki kabul edebilirim çünkü o şekilde bir öğrenci "bir" ay çalışıp kendine 3070 ekran kartı alabilirken bizim ülkemizde fanını falan alabilir bir ayda. Ha, ailesine yük olmama gibi bir derdi olabilir. Buna bir şey diyemem fakat her çocuğun getirdiği bir miktar sorumluluk ve maddi sorumluluk vardır. Eğer bu bir ihtiyaç ise ailenin kendi maddi düzeyinde karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi kendi "maddi" düzeyinde.

AKE27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AKE27
Babanın parası yoktur veya zor bi zamandan geçiyodur ama belli etmiyodur.Önce sebebini öğren.Eğer az bir miktar maddi yardımdan söz ederse hemen yapış kabul et.Yazında iş bul çalış.Baban dediğinden fazla yardım eder.

TamerKs

80+ Silver
Ben zamanında babama çok sıkılıyorum ve bilgisayarım çok ısınıyor falan diyince kabul etti.

mesut3467

80+ Bronze
Saati 6 TL ye bir kafede çalışıp, bir bardak çay parasına mı çalışsın çocuk? Gençlerin bir gençlikleri var, ona da göz dikmiş durumdayız. Avrupada desen belki kabul edebilirim çünkü o şekilde bir öğrenci "bir" ay çalışıp kendine 3070 ekran kartı alabilirken bizim ülkemizde fanını falan alabilir bir ayda. Ha, ailesine yük olmama gibi bir derdi olabilir. Buna bir şey diyemem fakat her çocuğun getirdiği bir miktar sorumluluk ve maddi sorumluluk vardır. Eğer bu bir ihtiyaç ise ailenin kendi maddi düzeyinde karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi kendi "maddi" düzeyinde.
Evet çay parasına çalışmalı ki para kazanmanın zor olduğunun farkında olsun. Çalışan insan anlıyor ki hayat adil değil ve İsteklerimiz için çok çalışmalıyız.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Evet çay parasına çalışmalı ki para kazanmanın zor olduğunun farkında olsun. Çalışan insan anlıyor ki hayat adil değil ve İsteklerimiz için çok çalışmalıyız.

Pardon ama emeğinin karşılığını alamamak ne zaman "para kazanma"nın zorluğunu gösteren bir ayıraç oldu? Lütfen yapmayın, kimse bir saatini bir bardak çaya vermemeli.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Okulum var yazın çalışmayı düşünüyorum ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Yazın çalışıp al bence

Top Bottom