Obito Uchiha
80+ Silver
Kanka babana direk söyle, ileride ekran kartını değiştirmeyeceğini aynı zamanda işlemciyi falanda.Maalesef masaüstünde klavyeye bisi olmaz bilem
Kanka babana direk söyle, ileride ekran kartını değiştirmeyeceğini aynı zamanda işlemciyi falanda.Maalesef masaüstünde klavyeye bisi olmaz bilem
Çok mantıklı bu aradaÖğeyi denetle yapıp laptop'un fiyatını yükselt.
Haklısınız hocam bunlardan bahsettiniz mi?Lise 1 e geçtim yine evde kalacağım istediği lise evime yakın olduğu için bir yere gitmiyorum tasimiyorum
Hocam 8 sene aynı laptopu kullandim fenalık geldi sonra Birgül açılmadı bozulduHaklısınız hocam bunlardan bahsettiniz mi?
bahsetmediyseniz konusunu açın cidden gezmiyosanız laptop almak pişmanlık olur
Aynı şeyi benim ailem de yaptı. Bide ben bilişim bölümü okuyorum diye tutturdular laptop alalım diye.Lise 1 e geçtim yine evde kalacağım istediği lise evime yakın olduğu için bir yere gitmiyorum tasimiyorum
hocam bi su dökseniz içeri sızsa anlamasanız içinde anakart falan oksitlenir temizlettirme falan ayrı para ödersiniz, anladığım kadarıyla oyuncusunuz oynarken döktüğünüzü düşününLaptopdq sistem cop olur masaüstünde klavyeye bisi döksem hiç bisi olmaz
Dicem yine bakalım hayırlısı hayatında hiç masaüstü kullanmadığınız babam okul ile ilgili yalanlar atsam inancakmi onu bilmem bilmiomhocam o zaman şuan masaüstü alıp ileride birkaç yıl sonra pcyi tekrara değiştirmek yerine sadece parça değiştirmenin yeteceğini söyleyin
Öyle Bir Şey Yok. Ezber Bir YorumLaptopdq sistem cop olur masaüstünde klavyeye bisi döksem hiç bisi olmaz
Bi arkadaş üstte Volkan Oyun Kuvettlerinin Videosunu Attı onu ben izledim Daha Demin Senin İçin Kesinlikle Babana Onu İzletebilirsin küfür Vs. Yok Zaten Rahatlıkla İzletebilirsinLise 1 e geçtim yine evde kalacağım istediği lise evime yakın olduğu için bir yere gitmiyorum tasimiyorum
Daha çok okulum için alınacak sistem ama arada oyunda oynayabilirimhocam bi su dökseniz içeri sızsa anlamasanız içinde anakart falan oksitlenir temizlettirme falan ayrı para ödersiniz, anladığım kadarıyla oyuncusunuz oynarken döktüğünüzü düşünün