Caner_1298
80+
Dediğim gibi ya Steam cüzdan kodları var onlardan al yada ininal kart al
Gideroyun online ve arkadaşlarla oynayacağız
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki şöyle bir şey var kartın üstümde annemin ismi yazıyor annemin telefonu rica etsem annemden acaba annememi gider kod
knk gider ne kime gider gidiceğini öğrendik zatenGider
Kartın üstünde annenin adı yazıyorsa annene gider büyük ihtimallearkadaşlar kartın üstümde annemin ismi yazıyor ama genelde babamda o kart o yüzden babamın kartı dedim acaba kod annememi gider annemde rica etsem alsam telefonunu babam şu an şehir dışında burda olsaydı telefonunu alırdım sms ide silerdim geri
knk gider ne kime gider gidiceğini öğrendik zaten
Eline nakit paranı al bir markete gidip Steam cüzdan kodu al. Niye böyle işlere giriyorsun ki?arkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba
peki kime gideceğini anlamanın bir yolu varmı mesela annemin ismi yazıyor ama babamın telefonu kayıtlıysaKartın üstünde annenin adı yazıyorsa annene gider büyük ihtimalle
Aynısını bende dedimEline nakit paranı al bir markete gidip Steam cüzdan kodu al. Niye böyle işlere giriyorsun ki?
para olsa tamam babamdanda isteyemiyorum şehir dışında babam ve benim bu 2 oyunu yaz indirimi bitmeden almam lazım çok istiyorum 3 yıl boyunca hayalini kurdum zaten fiyatlar 2 katına çıkcak indirimden sonraEline nakit paranı al bir markete gidip Steam cüzdan kodu al. Niye böyle işlere giriyorsun ki?
Mesaj gitmese bile kart ekstresinden anlarlar. Mobil uygulama varsa ona da bildirim gelir zaten. Bu işi konuşarak derdini anlatarak alacağını haber vererek hallet. Baban yoksa o an ulaşabildiğin başka biri ile hallet.para olsa tamam babamdanda isteyemiyorum şehir dışında babam ve benim bu 2 oyunu yaz indirimi bitmeden almam lazım çok istiyorum 3 yıl boyunca hayalini kurdum zaten fiyatlar 2 katına çıkcak indirimden sonra
sorunda bu işte annem babam yaşlı insanlar herşeyden bişey olur diye anlam çıkarıyolar yoksa annemden isterim babamla konuşur bi şekilde ikna eder ama olmuyo işte annemde izin vermiyo gereksiz şeyler onlar diyoMesaj gitmese bile kart ekstresinden anlarlar. Mobil uygulama varsa ona da bildirim gelir zaten. Bu işi konuşarak derdini anlatarak alacağını haber vererek hallet. Baban yoksa o an ulaşabildiğin başka biri ile hallet.
Kardesim babamın karttan 7k çalıya bastım 2 senede baban yaşlı ve internet bankaciligindan anlamiyosa yapabilirsin önce babanın teli al kartı gir onay kodunu gir ve sil sonra oyunu aldıktan sonra ardından hangi bankayı kullanıyosa 2 gün bildirimleri tamamen kapa bu arada SMS leri de kapa ve ara sıra SMS e bak banka mesaj atmismi diye şimdiden oyun hayırlı olsunarkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba
Valoranta bastimKardesim babamın karttan 7k çalıya bastım 2 senede baban yaşlı ve internet bankaciligindan anlamiyosa yapabilirsin önce babanın teli al kartı gir onay kodunu gir ve sil sonra oyunu aldıktan sonra ardından hangi bankayı kullanıyosa 2 gün bildirimleri tamamen kapa bu arada SMS leri de kapa ve ara sıra SMS e bak banka mesaj atmismi diye şimdiden oyun hayırlı olsun
O zaman 3 yıldır hayalini kuruyorum diyorsun hiç mi para biriktirmedin? Oyun sonuçta her gün birkaç lira birikse bile alınır yani.sorunda bu işte annem babam yaşlı insanlar herşeyden bişey olur diye anlam çıkarıyolar yoksa annemden isterim babamla konuşur bi şekilde ikna eder ama olmuyo işte annemde izin vermiyo gereksiz şeyler onlar diyo
babam şehir dışındaKardesim babamın karttan 7k çalıya bastım 2 senede baban yaşlı ve internet bankaciligindan anlamiyosa yapabilirsin önce babanın teli al kartı gir onay kodunu gir ve sil sonra oyunu aldıktan sonra ardından hangi bankayı kullanıyosa 2 gün bildirimleri tamamen kapa bu arada SMS leri de kapa ve ara sıra SMS e bak banka mesaj atmismi diye şimdiden oyun hayırlı olsun
Valoranta bastim