Neler Yeni

Babamın kartından oyunlar aldım

her ne kadar yaptığın hata da olsa sonuçta çocuksun o yüzden aile fertlerini çok tanımasam da anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum. yaptığından pişman olduğunu dile getir ve her şeyi dürüstçe anlat en son neden yaptığını da anlat. kardeşim de aynı şeyleri yapmıştı seninki gibi bin, iki bin liralar değildi 500 600 liraydı ama her şeyi dürüstçe geldi kimse fark etmeden söyledi pişman olduğunu belirtti bir daha isteyince kendi harçlığından biriktirip almasında karar kıldık. pahalı oyunlar almıyor kendi harçlığını falan yönetiyor daha iyi oldu bence. ama sen ne olursa olsun saklama bir şeyleri. babanla da aranı düzelt :D babalar sevilmez mi :D
Tamamdır yarın konuşurum o anki korkuyla hiç ağzımı bile açamadım normalde anneme herşeyi anlatan biriyimdir ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eninde sonunda yalanlar ortaya çıkar, bu yaştan yalana alışma sonun kötü olur bi bok yediysen arkasında dur, insanları uğraştırma
Pişmanim diye yazmışım zaten nie bukadar üste geliniyor anlamadım

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Yasir saygı
İşte annem ne yapacak ki bilmiyorum bana güvenlerinin kırılacağı kesin zaten çok pişman oldum sonrasında. Babamda beni dövmez ama kızar harçlık keser kısıtlamalar getirir
dürüst olma at yalanı gitsin bosver kessin harcligini oyna gitsin

1bit

80+
Tamamdır yarın konuşurum o anki korkuyla hiç ağzımı bile açamadım normalde anneme herşeyi anlatan biriyimdir ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pişmanim diye yazmışım zaten nie bukadar üste geliniyor anlamadım
üstüne gelmiyorlar sıkıntı etme dostum. sen dürüst ol yeter devamında sana güvenmeleri daha kolay olur çünkü hatandan kimse dokunmadan döndün işte gelip her şeyi şeffaflıkla anlattın vs. ne olduğunu yarın yazarsan sevinirim merak ediyorum :D

1bit

80+
Ne yapabilirsin mesela doğruyu söylemekten başka? Forumu boşuna kirletiyorsun.
foruma yeni katılmış herkes anasının karnından forum kullanarak doğmuyor hem de küçük bir kardeşimiz böyle ithamlar hoş değil o yaşta sana yapılsa bir daha girmezdin foruma bence

üstüne gelmiyorlar sıkıntı etme dostum. sen dürüst ol yeter devamında sana güvenmeleri daha kolay olur çünkü hatandan kimse dokunmadan döndün işte gelip her şeyi şeffaflıkla anlattın vs. ne olduğunu yarın yazarsan sevinirim merak ediyorum :D
Ama 1 kere arkalarından iş çevirdim ve yalam söyledim tamam yarın durumu yazarım buraya.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba ben 15 yaşındayım babam bana ps5 aldı ama oyun fiyatlarını görünce oyun almayı da kesti bende oyüzden gittim kartindan sürekli indirimlerde uçuk olmayan fiyatlarda oyunlar aldım babam bu aya ekstrelerde bunları gördü annem bana sordu senmi yaptın dedi yok dedim o anki korkuyla sonra bunlar bankayı aradı karti iptal ettirdiler yeni kart aldılar ve yetkili yerlere de ilettiler sanırım adres bulma nerden işlem yapıldığını bulmak için. Babamla aramız iyi değil annemle aram çok iyi sizce ne yapmam lazım?
ah be kardeşim iş buraya gelene kadar itiraf etseydin ya :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
hepimiz yaptık ama sonuçta ailemiz yani ölüm kalım meselesi vs de değil rahat ol dürüst ol yeter
Bende normalde harçlıklarımı biriktirip alıyordum sonrasında gow ragnarok güm 2k oldu alamadım bende biriktirdim.biraz daha 900 tl gibi topladım dedim annemin kartından tamamliyim 1 kerecikten bir şey olmaz diye 300 tl çektim cüzdanıma gow da indirime girmişti aldım sonra diğer oyunlarda da bağımlı gibi karti eksik harçlıklarımı tamamlamak için kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,724
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa