Neler Yeni

Babamın kartından oyunlar aldım

Tek uğraştığı şey adamla konuşmak zaten

Ailemin durumunda sorun yok Allah'a şükür. Niye senin ailen dediğin herşeyi yapıyor mu?
ben hsları işe gidiyorum bi yandan okuyup hsları 2gün atölyede çalışıyorum ailemden harçlık almıyorum ailemin parasını yatırımda yönetiyorum eski model telefon kullanıyorum ha pc çektim ama tek o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba ben 15 yaşındayım babam bana ps5 aldı ama oyun fiyatlarını görünce oyun almayı da kesti bende oyüzden gittim kartindan sürekli indirimlerde uçuk olmayan fiyatlarda oyunlar aldım babam bu aya ekstrelerde bunları gördü annem bana sordu senmi yaptın dedi yok dedim o anki korkuyla sonra bunlar bankayı aradı karti iptal ettirdiler yeni kart aldılar ve yetkili yerlere de ilettiler sanırım adres bulma nerden işlem yapıldığını bulmak için. Babamla aramız iyi değil annemle aram çok iyi sizce ne yapmam lazım?
olm kahkaha attım evde gizli gizli oyun almak ne amerikadaki veletler gibi

ben hsları işe gidiyorum bi yandan okuyup hsları 2gün atölyede çalışıyorum ailemden harçlık almıyorum ailemin parasını yatırımda yönetiyorum eski model telefon kullanıyorum ha pc çektim ama tek o
Anladım

olm kahkaha attım evde gizli gizli oyun almak ne amerikadaki veletler gibi
Dalga geçme zaten pişman oldum yaptığıma 1 ton da strese girdim tüm gün

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tek uğraştığı şey adamla konuşmak zaten
Kredi kartından bahsediyorsak ve sms şifresi falan girmeden alım yapıldı ise banka babana büyük ihtimalle evet harcamayı sen yapmamışsın diyip parasını geri verir ve harcayan tarafı tespit edip dava açar. Çok basit şeyler sanıyorsunuz sanırım bunları...

Tutarlar ufaksa belki banka uğraşmaz veya başka bir yolla çözer ama büyük denebilecek tutarlarda genelde banka prosedürü budur.

Kredi kartından bahsediyorsak ve sms şifresi falan girmeden alım yapıldı ise banka babana büyük ihtimalle parayı geri verir ve harcayan tarafı tespit edip dava açar. Çok basit şeyler sanıyorsunuz sanırım bunları...
Evet ondan aldım ama sms geldi ve bende girdim girdikten sonrada sms'i sildim

Kredi kartından bahsediyorsak ve sms şifresi falan girmeden alım yapıldı ise banka babana büyük ihtimalle parayı geri verir ve harcayan tarafı tespit edip dava açar. Çok basit şeyler sanıyorsunuz sanırım bunları...
Harcayan taraf benim banamı dava açılacak?

Doğruyu söylemen senin için daha iyi olurdu çünkü eğer harcamaları iptal ettirirse psn hesabın ban yiyecek
Ettirir mi sanmam ama bana çok kızar ve güveni gider.

ChristianSerratos

80+ Silver
Miktar büyükmüydü

Kredi kartından bahsediyorsak ve sms şifresi falan girmeden alım yapıldı ise banka babana büyük ihtimalle evet harcamayı sen yapmamışsın diyip parasını geri verir ve harcayan tarafı tespit edip dava açar. Çok basit şeyler sanıyorsunuz sanırım bunları...

Tutarlar ufaksa belki banka uğraşmaz veya başka bir yolla çözer ama büyük denebilecek tutarlarda genelde banka prosedürü budur.
Büyük denilecek tutardan kasıt nedir örnek verebilir misin? Büyük bir harcama yapmadım diye düşünüyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet ondan aldım ama sms geldi ve bende girdim girdikten sonrada sms'i sildim

Harcayan taraf benim banamı dava açılacak?

Ettirir mi sanmam ama bana çok kızar ve güveni gider.
SMS şifresi girildi ise banka büyük ihtimalle harcama sizin tarafınızdan yapılmış SMS doğrılaması girilmiş diyerek itirazı reddeder. Sonrasında ise olayı uzatmamanı tavsiye ederim ailenle konuş.

Miktar büyükmüydü
Büyüklükten kasıt ne?

SMS şifresi girildi ise banka harcama sizin tarafınızdan yapılmış diyerek itirazı reddeder. Sonrasında ise olayı uzatmamanı tavsiye ederim ailenle konuş.
Aslında girmedim çünkü psn cüzdana para eklerken banka kartını eklerken tek sms yolluyor harcalamarda direkt olarak cüzdana geçiyor hiçbir onaylama olmadan

ChristianSerratos

80+ Silver
Tepkisinin ölceğini merak ettim sadece 1k harcadıysan farklı 3k harcadıysan farklı bir tepki alıcaksın sonuçta
3klık bir harcama yok max 1-2k arasıdır diye düşünüyorum ama oda birkaç ayda

SMS şifresi girildi ise banka büyük ihtimalle harcama sizin tarafınızdan yapılmış SMS doğrılaması girilmiş diyerek itirazı reddeder. Sonrasında ise olayı uzatmamanı tavsiye ederim ailenle konuş.
Büyüklükten kasıt ne?

Aslında girmedim çünkü psn cüzdana para eklerken banka kartını eklerken tek sms yolluyor harcalamarda direkt olarak cüzdana geçiyor hiçbir onaylama olmadan
@55superx cevap verebilir misin?

Son düzenleme:

1bit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Süleyman Arda Çelik
her ne kadar yaptığın hata da olsa sonuçta çocuksun o yüzden aile fertlerini çok tanımasam da anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum. yaptığından pişman olduğunu dile getir ve her şeyi dürüstçe anlat en son neden yaptığını da anlat. kardeşim de aynı şeyleri yapmıştı seninki gibi bin, iki bin liralar değildi 500 600 liraydı ama her şeyi dürüstçe geldi kimse fark etmeden söyledi pişman olduğunu belirtti bir daha isteyince kendi harçlığından biriktirip almasında karar kıldık. pahalı oyunlar almıyor kendi harçlığını falan yönetiyor daha iyi oldu bence. ama sen ne olursa olsun saklama bir şeyleri. babanla da aranı düzelt :D babalar sevilmez mi :D

@55superx cevap verebilir misin?
büyükten kasttı 5 10k diye düşünüyorum çok takılmana gerek yok o mevzuya zararın neresinden dönersen kardır.

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Merhaba ben 15 yaşındayım babam bana ps5 aldı ama oyun fiyatlarını görünce oyun almayı da kesti bende oyüzden gittim kartindan sürekli indirimlerde uçuk olmayan fiyatlarda oyunlar aldım babam bu aya ekstrelerde bunları gördü annem bana sordu senmi yaptın dedi yok dedim o anki korkuyla sonra bunlar bankayı aradı karti iptal ettirdiler yeni kart aldılar ve yetkili yerlere de ilettiler sanırım adres bulma nerden işlem yapıldığını bulmak için. Babamla aramız iyi değil annemle aram çok iyi sizce ne yapmam lazım?
Eninde sonunda yalanlar ortaya çıkar, bu yaştan yalana alışma sonun kötü olur bi bok yediysen arkasında dur, insanları uğraştırma

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
bende eski wolfteam zamanında babamın telefonu vardı kızaklı n73 nokia ne varsa alıyordum ne varsa alıyordum bakiye bitme mesajı geldi sonra gamesultandan 2 gün sonra mesaj geldi babam eve geldi saolsun 1 hafta uyudum heryer siyahtı ama güzel anıydı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,381
Üyeler
160,689
Son üye
tugayaydinn1
Top Bottom