ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
Eskiden babamın cebinden şu kadar bozukluk çıkarttığımda kendimi bakkalı satın alabilir gibi mutlu hissederdim
Babaya kereta demek, üzüldüm valla verdikleri emekleri hayal ettim.Direk çalıyordum çok pintiydi kereta tabi haklıydı biraz, alıp alıp abur cubur keyfi yapıyordum veya internet kafeye yediriyordum.
Gizlice almadım.Eskiden babamın cebinden şu kadar bozukluk çıkarttığımda kendimi bakkalı satın alabilir gibi mutlu hissederdim
Alıntıyı görüntüle
Birde o internet kafede 4 5 saat masa açmanın verdiği mutlulukDirek çalıyordum çok pintiydi kereta tabi haklıydı biraz, alıp alıp abur cubur keyfi yapıyordum veya internet kafeye yediriyordum.
Faturalı hatta wolfteam hesaba nakit yüklerdikBabamın kartı patlattım hala bimiyor
p2w oyunlar nasıl para sömürür:Faturalı hatta wolfteam hesaba nakit yüklerdik
Merak etme ciddi baba oğul ilişkisi yok aramızda arkadaş gibiyiz memnun halinden sen üzülüyorsan orası başka.Babaya kereta demek, üzüldüm valla verdikleri emekleri hayal ettim.
Evet bazıları öyle oluyor dediğin gibi de biz böyle görmedik yani üzüldüm kendimceMerak etme ciddi baba oğul ilişkisi yok aramızda arkadaş gibiyiz memnun halinden sen üzülüyorsan orası başka.