baba olmadığından küçülükte annemden aldıydım baya ara sıra 10 20 lira alır krallar gibi gezerdim mahalledeEskiden babamın cebinden şu kadar bozukluk çıkarttığımda kendimi bakkalı satın alabilir gibi mutlu hissederdim
Alıntıyı görüntüle
Eyw knkmhayir almadim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 mesaj hayirli olsun kanka.
ben almadım zaten istediğim zaman iki katını verir hep hiç ihtiyaç duymadım öyle saçma aksiyonlaraAlmayan var mı?
almıssam bile söylemişimdir sonradanEskiden babamın cebinden şu kadar bozukluk çıkarttığımda kendimi bakkalı satın alabilir gibi mutlu hissederdim
Alıntıyı görüntüle
Başın sağolsun knk inşallah mekanı cennet olur.babam yok.
O sırada bana bakan kardeşimin kumbarası 2014 te iyi iş yapıyodu şuan 1 2 tl ile bisi alınmıyor :,(Eskiden babamın cebinden şu kadar bozukluk çıkarttığımda kendimi bakkalı satın alabilir gibi mutlu hissederdim
Alıntıyı görüntüle
Kendisi al derse Alıyorum Onun Dısında gizlice Almadım. Genelde Hesaptan para çekiyorum soruyorum ne kadar cekiyim diye okadar çekiyorum. Genelde okul zamanı para çekiyorum, Onun dısında pek ihtiyaç olmuyor.Eskiden babamın cebinden şu kadar bozukluk çıkarttığımda kendimi bakkalı satın alabilir gibi mutlu hissederdim
Alıntıyı görüntüle