tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
Bu turkcell de falan vitrinde açık telefonlar var ya denemek için onlar demo oluyor.bafır 12 pro demo almış demo telefonlarda sıkıntı çıkıyor mu birde pahalı bir fiyat
orijinal iphone ama gene dimiBu turkcell de falan vitrinde açık telefonlar var ya denemek için onlar demo oluyor.
ben seviyorum bence samimi biriGüzel
Evet orjinal.orijinal iphone ama gene dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben seviyorum bence samimi biri
Samimi ? Hiç bir ünlünün ne samimi olduğuna ne de namus ve şerefi olduğunu düşünüyorum modlar gelip ban uyarı atmasın genel konuşuyorum bafıra asla demiyorum.Bunu dememin nedeni kim ünlü ise evleniyor boşanıyor aldatıyor şiddet uyguluyor bence bunlar bizim ülkede daha çok ve üzülüyorum kanka ya Bizde mevki sahibi olanın g*** kalkıyor bence modlar bişey demezse sevinirim argo yok kimseye bir hakaret yok sözüm ortayaorijinal iphone ama gene dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben seviyorum bence samimi biri
Haklı. Hiçbirini ekran dışında görmüyoruz.Samimi ? Hiç bir ünlünün ne samimi olduğuna ne de namus ve şerefi olduğunu düşünüyorum modlar gelip ban uyarı atmasın genel konuşuyorum bafıra asla demiyorum.Bunu dememin nedeni kim ünlü ise evleniyor boşanıyor aldatıyor şiddet uyguluyor bence bunlar bizim ülkede daha çok ve üzülüyorum kanka ya Bizde mevki sahibi olanın g*** kalkıyor bence modlar bişey demezse sevinirim argo yok kimseye bir hakaret yok sözüm ortaya
çoğu öyle ama genellikle para göz oluyorlar bence bu adam iyi biri ama bi o kadarda kötü yanı vardır tabi ama ben diğerlerine göre seviyorum bi tıkSamimi ? Hiç bir ünlünün ne samimi olduğuna ne de namus ve şerefi olduğunu düşünüyorum modlar gelip ban uyarı atmasın genel konuşuyorum bafıra asla demiyorum.Bunu dememin nedeni kim ünlü ise evleniyor boşanıyor aldatıyor şiddet uyguluyor bence bunlar bizim ülkede daha çok ve üzülüyorum kanka ya Bizde mevki sahibi olanın g*** kalkıyor bence modlar bişey demezse sevinirim argo yok kimseye bir hakaret yok sözüm ortaya